TORSDAG

  • Dato: 08.apr.2010 Klokken: 15:58 Kommentarer: 2

Hei folkeens.

Idag er jo overskriften " torsdag ", rart det da. For det er jo ikke Torsdag i det hele tatt! Okei, men jeg fant ikke på noe å skrive på overskriften, så da ble dèt det. Men siden det er torsdag i dag så får det litt for mye på tv, syns jeg da.

Så jeg for bytte på og se på Paradise og Torsdag kveld fra Nydalen. For Torsdag kveld fra Nydalen begynner kvart på 10, mens Paradise begynner halv 10, da blr det litt "oppi hverandre" da, kan du si.

Men over til dagen idag. For det er ikke bare det med tv-programmer som er mye. For da har jeg og søstra mi, Ajna, rydde dag. Men siden jeg er aktiv i dag, har jeg bare og støvsuge og pakke tøy igjen! WOHO! Neida.

Jeg skulle egentlig laste opp en video i går kveld men den movie maker tingen klikka, så da for jeg se om det jeg lagde står der enda, men det gjør jeg etter på. + at når eg er ferdig med og rydde tar jeg meg en tur, også skal jeg spise. Og etter det skal jeg på utviklingsamtale klokka halv 7, håper jeg ikke har gjort noe gærent da! Hehe. For det kan hende jeg bråker " bitte litt " for mye. Ehem. Men nå for jeg gjøre meg ferdig med ryddingen, så jeg kansje rekker et innlegg etter jeg har vært på tur!


jeg trur jeg er like gal enda, eller?

 Men da snakkes vi!

 

- Idak

2 kommentarer

vous

08.apr.2010 kl.16:02

Sv: helt enig

Susanna

08.apr.2010 kl.17:43

Gleder meg til å få se videoen:)

Skriv en ny kommentar

Dette er meg

Image and video hosting by TinyPic">

Hei, jeg er en jente på snart 13 år, som har laget meg en blogg. Jeg har ikke tenkt stort på topplisteplasser og slikt, men ville jo selvfølgelig blitt glad om det noen gang hadde skjedd. Ellers av fritiden min, bruker jeg mest tid med venner. Går ikke på noe sport eller hobby fortiden heller, men jeg håper du titter innom bloggen min en gang til! God sommer<3

Kategorier