Syyykt sliten?

  • Dato: 12.mai.2010 Klokken: 17:09 Kommentarer: 2
Det er meg. Du kan like så godt kalle meg for Sliten Slitesen. Passer bra, etter forholdet nå med beina. Har liksom bare lyst til å legge meg ned i senga mi og dø. I'm sleeping in pain, ehm jaa. Du lurer sikkert hvorfor jeg er så sliten, jo her er forklaringen:

Jeg skulle med Stine. Så vi gikk oss en "liten" tur med hesten hennes. Altså vi gikk.
Turen av egentlig ikke så lang, men siden jeg er så usporty blei jeg nok litt sliten. Pluss at jeg tok på meg mine tøyskooo <3 Funka skikkelig. Trur jeg burde skaffe meg noen jogesko eller gymsko, som noien kaller det.


Frøya og Stine♥

Grunnen til at jeg også er sliten er fordi jeg har blitt forskjøla. Eller så er det allergi. Jeg trur jeg er forskjøla fordi jeg tok en allergipille for noen dager siden og det funke ikke da. Men vi snakkes etterpå, jeg må nok slutte å klage!

- Er du sliten idag?
- Idak

2 kommentarer

frida

12.mai.2010 kl.17:14

Eg er sliten idag , ja !

Vi har hatt tinestafett ;)
Så fint bilde <3<3 WE ♥ HORSES!

Skriv en ny kommentar

Dette er meg

Image and video hosting by TinyPic">

Hei, jeg er en jente på snart 13 år, som har laget meg en blogg. Jeg har ikke tenkt stort på topplisteplasser og slikt, men ville jo selvfølgelig blitt glad om det noen gang hadde skjedd. Ellers av fritiden min, bruker jeg mest tid med venner. Går ikke på noe sport eller hobby fortiden heller, men jeg håper du titter innom bloggen min en gang til! God sommer<3

Kategorier