Jeg er tilbake!

  • Dato: 23.mai.2010 Klokken: 00:24 Kommentarer: 1
 
Miley Cyrus - Can't Be Tamed


Etter å ha hoppet på trampolinen og sett på film, sammen med Stine. Og sittet å skravla meg Ajna, vennina hennes og pappa, i stua, begynner jeg å bli litt trøtt, slitten og eeehm. Så jeg sitter på rommet og slapper av. Har sikkert planer om å sove engang, hehe. Uansett så prøver jeg å blogge mye og bloggen bra, mest mulig altså.

Merker at sommern er på vei og at sole stiger nærmere og nærmere. Blir ekstremt glad, og til slutt sitter jeg på stranda og koser meg med venner, sol og is selvfølgelig. Uansett for vi bare vente og se hva som kommer oss. Sorry for at jeg er så "saklig" nå, men alt av morsomhet er tappet ut av kroppen min får i kveld!Natti natt ♥!

- Idak

Én kommentar

<3 Pernille

23.mai.2010 kl.00:56

den sangen er bra :)

Skriv en ny kommentar

Dette er meg

Image and video hosting by TinyPic">

Hei, jeg er en jente på snart 13 år, som har laget meg en blogg. Jeg har ikke tenkt stort på topplisteplasser og slikt, men ville jo selvfølgelig blitt glad om det noen gang hadde skjedd. Ellers av fritiden min, bruker jeg mest tid med venner. Går ikke på noe sport eller hobby fortiden heller, men jeg håper du titter innom bloggen min en gang til! God sommer<3

Kategorier