Me want.

  • Dato: 23.jul.2010 Klokken: 00:07 Kommentarer: 4

Akkurat nå er ikke jeg normal. Hører på musikk? Hva er det for noe'a? Men jeg tok Media Playern fram å satte på litt musikk. Bare forbanner pappa siden han enda ikke har fått tak i California Gurls og Commander. Men jeg fant denne sangen der da!

 

Madcon - Glow

 

Det er den sangen jeg hører på akkurat nå!


Slik ser den ut, det er sangene jeg hører på fortiden!

Men nå må jeg komme til overskriften! For det var ikke bare musikk. De fleste blogger og slikt, legger ut klesplagg for hva dem vil ha. Vell jeg gjør noe helt annet!


En båt vil jeg ha! Jeg har hatt lyst på det før, men så fant jeg ut at jeg måtte ha lappen, men det er bare liksom en slik knop ting, som er vanskelig å forklare. Men uansett, er jeg så kuul, så jeg skal først spare til pc, og siden Vg akkurat har sakt at dem har godtatt skjema mitt, og jeg skal snart få en ledig rute rundt Horten og Borre. Gleder meg til å få jobbe litt og tjene penger, jeg liker å spare skjønner dere! Så da blir det Pc først, så sparer jeg til båt, og det vil nok ta tid til, konf, og da har jeg råd! Da blir alt i boks! Jeg liker å planlegge : )

- Idak

Hva hører du på fortiden?

Sparer du til noe spesielt?

4 kommentarer

Henrikke

23.jul.2010 kl.00:20

Sparer til objektiv til kameraet mitt :) Det jeg har er så dårlig

Blondie<33

23.jul.2010 kl.10:28

jeg sparer ikke til noe egentlig :) klær?

Men jeg hører på den samme spille lista som ajna hører på!

Idak

23.jul.2010 kl.10:43

Blondie3: Hehe :)

Idak

23.jul.2010 kl.10:44

Henrikke: OK :) Lykke til da :))

Skriv en ny kommentar

Dette er meg

Image and video hosting by TinyPic">

Hei, jeg er en jente på snart 13 år, som har laget meg en blogg. Jeg har ikke tenkt stort på topplisteplasser og slikt, men ville jo selvfølgelig blitt glad om det noen gang hadde skjedd. Ellers av fritiden min, bruker jeg mest tid med venner. Går ikke på noe sport eller hobby fortiden heller, men jeg håper du titter innom bloggen min en gang til! God sommer<3

Kategorier