Det kom litt sent vell?

  • Dato: 26.jul.2010 Klokken: 13:30 Kommentarer: 0

Skulle egentlig ha "God morgen " som overskrift, men liksom det er ikke morgen lenger. Våknet halv 1 idag, så det ble jo neste alt for sent! Så vi sier heller; God ettermiddag! Uansett, må jeg beklage for at det har vært så dårlig med blogging! Ble bare den videoen igår, siden Martine sov hos meg den dagen. Men idag blir det nok bare slapping, og forhåpentlig hvis mer blogging, også! Også, på grunn av, pappa som har fikset pcen min. Siden den var full av virus, noe som vi hater. Skulle jo så klarte legge ut et innlegg på kvelden da, men der satt pappa å fikset pcen! Men ejg ble jo glad da. Nå slepper jeg å skrive innlegg å plutselig dukker det sånn " Do not sen reprt, Send report" dritt, eller at jeg ikke kan krysse ut alle fanene! Dere kan heller ikke forvente dere et gammelt bilde nå, siden alt er borte. N skal jeg huske å legge bilde rinn på mitt navn, og ikke på pcen!

Resten av dagen min blir vell å rudde det stygge rommet mitt ordgentlig, og ta bort alt det unødvendige! Fram med søpleposen! Men nå må jeg hoppe i dusjen, og spise litt mat! Snakkes etterpå!

 

- Idak

Hva skal du idag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dette er meg

Image and video hosting by TinyPic">

Hei, jeg er en jente på snart 13 år, som har laget meg en blogg. Jeg har ikke tenkt stort på topplisteplasser og slikt, men ville jo selvfølgelig blitt glad om det noen gang hadde skjedd. Ellers av fritiden min, bruker jeg mest tid med venner. Går ikke på noe sport eller hobby fortiden heller, men jeg håper du titter innom bloggen min en gang til! God sommer<3

Kategorier