En normal ikketing.

  • Dato: 27.jul.2010 Klokken: 23:40 Kommentarer: 5

Du skjønte sikkert ikke en pøkk av overskriften!? Men slutt å syt, hvis du vil finne ut hva den handler om, så les litt lenger ned..

Dere skjønner, litt før sommerferien var det tusen av innlegg på blogg.no om hvor mye de gleder seg til sommerferien.  Så klart gjorde jeg det også, men nå har jeg en litt annen følelse. For jeg gleder meg til å gå på skolen igjen! En normal døgnrytme, og de vanlig tingene skole, lekser og venner, er noe jeg savner. Også fordi jeg skal bli kjent med nye folk, og en ny skole. Blir jo også litt rart å plutselig gå inn på en helt ny skole? Det er jo sikkert mange som sier at skole er kjedelig og jeg hater den, og alt det. Jeg sier ikke at jeg elsker den, men det er faktisk en bra ting her i live som gir deg utannelse. Noe som jeg faktisk vil ha. Også fordi andre her i verden ikke for låv til å gå på skole, i afrika, for de må jobbe å tjene familien, istedenfor. 

Sommer ferie er en tid, man kunn skal ha det gøy, å bare dra på stranda å kose seg med venner, men skole er faktisk noe jeg gleder meg til, å det er vell ikke forbudt å glede seg til skolen? Men jeg gleder meg faktisk til skolen begynner og jeg skal begynne med det normale.

Ser helt loku ut i trynet.

 

- Idak

Så klart liker vi sommerferien, men er du en av de som gleder seg litt til sommerferien?

Stikkord:

5 kommentarer

Mener du om jeg er en av de som gleder seg litt til sommerferien er slutt? :)

Nja, sånn halvveis :)

twirlbarbie

27.jul.2010 kl.23:45

kjempe blogg(A)

og stilig innlegg<3!

------------------------------

komenter gjerne tilbake!<3

jeg svarer alltid på kommentarer!

ELVIRA

27.jul.2010 kl.23:45

nydelig blogg! :D

Tora M. Olsen ¢¾

27.jul.2010 kl.23:49

Hehe :) De siste dagene før skolen gleder jeg meg, men nå skulle jeg ønske ferien varte for evig! <3

Idak

28.jul.2010 kl.13:22

Thea Kristine Finstad: hehe :- ))

Skriv en ny kommentar

Dette er meg

Image and video hosting by TinyPic">

Hei, jeg er en jente på snart 13 år, som har laget meg en blogg. Jeg har ikke tenkt stort på topplisteplasser og slikt, men ville jo selvfølgelig blitt glad om det noen gang hadde skjedd. Ellers av fritiden min, bruker jeg mest tid med venner. Går ikke på noe sport eller hobby fortiden heller, men jeg håper du titter innom bloggen min en gang til! God sommer<3

Kategorier