PREMIE TIL KONKURANSE! LES!

  • Dato: 29.jul.2010 Klokken: 20:30 Kommentarer: 4

Nå lover jeg! Jeg skal snart ut å kjøpe noe til konkuranse her på bloggen! Men først må jeg få noen forslag! Har ikke peil på hva jeg skal som premie, så hva vil dere ha!? Det haster, om dere vil ha noen konuranse på bloggen! Så da må dere komme til forslag til en premie dere vil ha!


Selve grisen jo.

 

- Idak

Sååå, HVA VIL DERE HA SOM PREMIE TIL KONKURANSEN!?

4 kommentarer

Tora M. Olsen ¢¾

29.jul.2010 kl.21:30

Jeg har konk, og det jeg har gjort er bare å kjøpe masse småting som ferks neglelakk, øredobber, øyenskygge og godteri osv. Dete r enkelt og greit liksom ;)

Idak

29.jul.2010 kl.22:10

Tora M. Olsen ¢¾: Ja jeg vet det, men jeg har hatt det før. men bare lurte på om noe ville ha noe spesielt, som ikk er for dyrt ; )
Øredobber og smykker er jo alltids gøy :)

Men hvis du vil ha noe spesielt..Kanskje noe fra en butikk ikke alle går i, eller noe. Jeg har ikke noen spesielle ideer egentlig :) Lykke til med å finne noe da!

sv; tusen takk for kommentar! :D <3, Ja, kanskje jeg kan legge ut noen av bildene! :D

Idak

29.jul.2010 kl.22:18

Ingvild Ørland: Ingvild Ørland: Hehe, ja tenkte på det :) Og gjerne legge ut de bildene :- D

Skriv en ny kommentar

Dette er meg

Image and video hosting by TinyPic">

Hei, jeg er en jente på snart 13 år, som har laget meg en blogg. Jeg har ikke tenkt stort på topplisteplasser og slikt, men ville jo selvfølgelig blitt glad om det noen gang hadde skjedd. Ellers av fritiden min, bruker jeg mest tid med venner. Går ikke på noe sport eller hobby fortiden heller, men jeg håper du titter innom bloggen min en gang til! God sommer<3

Kategorier