LEGG MEG TIL SOM VENN!

På den nye bloggen ;- )) - Musty.blogg.no

TRYKK HER!

- Idak
 • Dato: 31.jul.2010 Klokken: 23:26 Kommentarer: 4

Ny blogg!

Nå sletter jeg denne bloggen, og om du vil fortsette å følge meg- Gå inn her. . )Det med konkuransen, tar jeg på den nye bloggen, etterhvert;- ) Så gå inn på-- www.musty.blogg.no : )

- Idak

 • Dato: 31.jul.2010 Klokken: 20:29 Kommentarer: 0

Enig eller uenig?

Jeg er rett å slett lei, av denne bloggen, og det som irriterer meg mest, er at ingen leser den. Som å skrive til seg selv. Denne bloggen er ikke så bra, så jeg lurer på om jeg skal lage en ny. Men kommer ikke til å slette den, og selve konkuransen, om det faktisk er noen som ikke gidder å melde seg på, greit. Jeg skjønner. Bloggen har nådd sitt høyeste,  og når bare lengere ned, dagesvis.  Kan jo like så godt ha den på den andre, men det funker ikke å ha en konkuranse, men kunn 1 som melder seg på! Så jeg lurer rett å slett på om jeg skal lage en ny en. Blogg altså. Men så klart, vil jeg si ifra! Og, trur jeg bare bytter E-post, så jeg kan ha den på den nye. Men lurer på hva dere syns?

Skal jeg slette den eller ikke?

Og er det virkelig noen som gidder å melde seg på konkuransen?

- Idak

 

 • Dato: 31.jul.2010 Klokken: 18:09 Kommentarer: 0

Stine!

Jeg sover hos stine, så vi snakkes nok i morra! Fortsett og kommenter, og husk konken-  http://pitt.blogg.no/1280501208_konkuranse.html. Om noen faktisk vil ha det da..

Snekks i morra!

HUSK KONKEN - http://pitt.blogg.no/1280501208_konkuranse.html !!

- Idak

 • Dato: 30.jul.2010 Klokken: 20:29 Kommentarer: 2

Stikkker til Stine! : )

Stikker til Stine, nå. Så jeg viser hva jeg har kjøpt, etterpå. Det er så lenge siden ejg har sett hun, så dett var på tide! 

KONK -- http://pitt.blogg.no/1280501208_konkuranse.html


Hadebra!

- Idak

 • Dato: 30.jul.2010 Klokken: 18:51 Kommentarer: 1

KONKURANSE!!

Da har jeg kjøpt inn litt ting til konkuransen. Så om du vil bli med, må du lese reglene....nøye!

Hvordan bli med: Du må skrive 1 innlegg, om konkuransen med reglene og bildet av premien. Derretter kopeierer du linken til innlegget, og limer linken inn på kommentaren, der du sier at du er med. Du kan kunn skrive 1 kommentar.

Hvem kan bli med: Hvem som helst kan bli med! Om du ikke har blogg, kan du også bli med. Men da er det veldig viktig at du skrive E-post! Gutter kan også bli med, selvom det er jente ting, kan du gi det bort til kjærste, venn eller familie.

 


Dette kan du vinne:

Jordbær og sjokolade maske, to parr øredobber fra JC og en liten bagg du får det i!

Jeg kjøpte noen ting til meg selv også, men det får dere se neste innlegg!

NB: HUSK OG SKRIV INN E-POSTEN! HVERTFALL OM DU IKKE HAR BLOGG!


- Idak

Blir du med?

 • Dato: 30.jul.2010 Klokken: 16:46 Kommentarer: 2

Byen straks!

Snart stikker jeg en tur til byen, for å se om jeg finner noe til konkuransen. Kansje jeg finner noe selv? haha, men det blir bok ikke så dyr premie. tar bare en 1.premie, men blir nok noe med hundre ;- ) Snakkes da!

 

- Idak

Hva gjør du idag?
 • Dato: 30.jul.2010 Klokken: 14:32 Kommentarer: 1

Black outfit - Hot or Not?

Mekka sammen en litt røf og stilig anntrekk, og lurte på hva dere syns?
Så, hva syns dere Hot or Not?

- Idak


 • Dato: 29.jul.2010 Klokken: 22:41 Kommentarer: 7

Allsang på grensen!

Sitter å ser på repsrise av Allsang på grensen, og har akkurat fått i meg en is. hehe, selvom det ikke er sommer utenfor vinduet, kan jeg innbilde meg det! Hva gjør du nå?


Morsom dame som liker Lena? : ))

 

- Idak

Hva gjør du nå?

 • Dato: 29.jul.2010 Klokken: 22:17 Kommentarer: 3

PREMIE TIL KONKURANSE! LES!

Nå lover jeg! Jeg skal snart ut å kjøpe noe til konkuranse her på bloggen! Men først må jeg få noen forslag! Har ikke peil på hva jeg skal som premie, så hva vil dere ha!? Det haster, om dere vil ha noen konuranse på bloggen! Så da må dere komme til forslag til en premie dere vil ha!


Selve grisen jo.

 

- Idak

Sååå, HVA VIL DERE HA SOM PREMIE TIL KONKURANSEN!?

 • Dato: 29.jul.2010 Klokken: 20:30 Kommentarer: 4

Nå skal jeg dusje!

Er ferdig med å grunne begge sidene av hylla, så nå kan jeg bare hoppe i dusjen! Er så sinn sukt trett at det blir tidlig liggings idag også! Men forhåpentlig hvis før 8 !( ironi ) Haha, så morsom jeg er idag. Uansett, så snakkes vi etterpå.. og er det bare meg, eller bruker jeg "snakkes" ekstremt mye fortiden? Vell i såfall, hadebra se'es senere! Det ble litt feil... Snakkes! :- ))


Det var i går såklart!

 

- Idak

Er du trøtt!? : )

 • Dato: 29.jul.2010 Klokken: 18:29 Kommentarer: 7

Halla, det regner.

Litt av en overskrift, men det sier vell det meste? Og jeg som skulle klippe gresset idag!! Det går vell ikke nå. Men jeg må nok male hylla mi, og få ryddet i klesskapet mitt! Hadde nemlig en slappingsdag i går, så da blir det bare mer idag! Og forresten, så for dere ingen bilder av meg før jeg har dusjet, siden jeg var ute på vannet i går, med masse vind, så  jeg ser ut som en gris.


 Tbg blad, har tydelighvis sakt at det skal bli en regnflom(?) i vestfold, lurer på om dem snakker sant, for det er jo bare regn idag og i morra! Men det for vi se på!

Snakkes later!

- Idak

Regner det hos deg?

 • Dato: 29.jul.2010 Klokken: 13:38 Kommentarer: 6

Båttur og trøtting.

Jeg har jo ikke blogget så mye, mne jeg det blir nok ebdre etter at dagene går. Siden rommet mitt enna er under " rydding", og jeg måtte rett å slett bare ha en slappe av dag, idag. Men jeg har grillet å koset meg. Også var jeg med pappa, venn av pappa og onkel på båttur, noe som var utrolig gøy! Også, fordi jeg fikk lov til å styre litt! Men jeg bestemte meg også, at jeg kansje bare burde spare, og bare se hva det går til! Man finner utrolig billige båter også, men jeg vil også ha pc. Men det for vi bare se på! Akkurat nå, er jeg veeeldig trøtt og sliten, så jeg trur rett og slett, at jeg bare legger meg nå, jeg. Så vi snakkes i morgen.


Dere for nøye dere med dette bildet, fra istad. Ser helt for jævlig ut, akkurat nå!

 

- Idak

Natta! ♥

 • Dato: 28.jul.2010 Klokken: 23:30 Kommentarer: 6

Uff, da.

Akkurat nå, føler jeg meg som verdens værste blogger. Aner ikke hvorfor, men jeg har ikke blogget særlig mye. Det er fælt, og må virkelig få meg et liv. Har ikke peil på hvor jeg skal gjøre av meg nå, men jeg hper på noe bedre værfall. Dette er teit, jeg er teit, og hele dritten er teit. Men jeg gidder ikke å fylle denne bloggen med sutring, så jeg slutter hele det meningsløse innlegget med et smil! :- ))

Snakkes senere, da jeg slutter å være så meningsløs! Hihi.

- Idak


 • Dato: 28.jul.2010 Klokken: 13:44 Kommentarer: 0

En normal ikketing.

Du skjønte sikkert ikke en pøkk av overskriften!? Men slutt å syt, hvis du vil finne ut hva den handler om, så les litt lenger ned..

Dere skjønner, litt før sommerferien var det tusen av innlegg på blogg.no om hvor mye de gleder seg til sommerferien.  Så klart gjorde jeg det også, men nå har jeg en litt annen følelse. For jeg gleder meg til å gå på skolen igjen! En normal døgnrytme, og de vanlig tingene skole, lekser og venner, er noe jeg savner. Også fordi jeg skal bli kjent med nye folk, og en ny skole. Blir jo også litt rart å plutselig gå inn på en helt ny skole? Det er jo sikkert mange som sier at skole er kjedelig og jeg hater den, og alt det. Jeg sier ikke at jeg elsker den, men det er faktisk en bra ting her i live som gir deg utannelse. Noe som jeg faktisk vil ha. Også fordi andre her i verden ikke for låv til å gå på skole, i afrika, for de må jobbe å tjene familien, istedenfor. 

Sommer ferie er en tid, man kunn skal ha det gøy, å bare dra på stranda å kose seg med venner, men skole er faktisk noe jeg gleder meg til, å det er vell ikke forbudt å glede seg til skolen? Men jeg gleder meg faktisk til skolen begynner og jeg skal begynne med det normale.

Ser helt loku ut i trynet.

 

- Idak

Så klart liker vi sommerferien, men er du en av de som gleder seg litt til sommerferien?

 • Dato: 27.jul.2010 Klokken: 23:40 Kommentarer: 5

BusyLady og nesten nytt rom!

Sorry, jeg har ikke blogget idag! Og det må jeg beklage så mye, men jeg har ryddet rommet, slappet av spist, og faktisk ommublert! Gud det var deilig å få bort den store seksjonen ut fra rommet! Tenker dere kansje vil se bilde av hvordan rommet ser ut nå!? Eller så bare innbiller jeg meg det, men jeg kan jo isåfall vise det, til dere!


Whatcha think?


Jeg ser helt forferdelig ut, sliten og akkurat nå er jeg sulten også! Så jeg må få meg en matbit! Snakkes etterpå, eller i morra, vet ikke helt, men vi får se!

 

- Idak

Hva syns du så langt?

 • Dato: 27.jul.2010 Klokken: 23:03 Kommentarer: 0

Sliten Idak, og ryddig rom.

Vell, snart da. Holder enda på, men den svære seksjonen ser ut som en hjertelød kropp. Det er nesten ingen ting på! Så jeg burde kjøpe stuff, eller selge hele dritten å bare kjøpe et tv bord, og noen vegg hyller. Har også lyst til å fjerne det stygge pc bordet mitt, men tviler på at det kommer til å skje akkurat nå.

( Ikke midlertidig bildet )


Nå skal jeg snart dure i seng, kroppen min skriker etter litt søvn etter en litt "ryddig" dag, på en måte. Hehe. Det blir jo mer i morgen! Skal blir deilig med ryddig rom, selvom jeg neste må sove med møkka i natt. Uansett, natta♥

- Idak

Har du noe du rett å slett ikke har bruk for, på rommet ditt?
 • Dato: 27.jul.2010 Klokken: 00:05 Kommentarer: 0

Det kom litt sent vell?

Skulle egentlig ha "God morgen " som overskrift, men liksom det er ikke morgen lenger. Våknet halv 1 idag, så det ble jo neste alt for sent! Så vi sier heller; God ettermiddag! Uansett, må jeg beklage for at det har vært så dårlig med blogging! Ble bare den videoen igår, siden Martine sov hos meg den dagen. Men idag blir det nok bare slapping, og forhåpentlig hvis mer blogging, også! Også, på grunn av, pappa som har fikset pcen min. Siden den var full av virus, noe som vi hater. Skulle jo så klarte legge ut et innlegg på kvelden da, men der satt pappa å fikset pcen! Men ejg ble jo glad da. Nå slepper jeg å skrive innlegg å plutselig dukker det sånn " Do not sen reprt, Send report" dritt, eller at jeg ikke kan krysse ut alle fanene! Dere kan heller ikke forvente dere et gammelt bilde nå, siden alt er borte. N skal jeg huske å legge bilde rinn på mitt navn, og ikke på pcen!

Resten av dagen min blir vell å rudde det stygge rommet mitt ordgentlig, og ta bort alt det unødvendige! Fram med søpleposen! Men nå må jeg hoppe i dusjen, og spise litt mat! Snakkes etterpå!

 

- Idak

Hva skal du idag?

 • Dato: 26.jul.2010 Klokken: 13:30 Kommentarer: 0

Hakemenn del2

 

 

- Idak

Syns?

 • Dato: 25.jul.2010 Klokken: 11:32 Kommentarer: 5

Hakemenn del1

 

 

- Idak

Hva syns du?

 • Dato: 24.jul.2010 Klokken: 22:39 Kommentarer: 5

Valpevideo


Så søte!

- Idak

Hva syns du?
 • Dato: 24.jul.2010 Klokken: 12:12 Kommentarer: 4

Dagen igår!

Heisann. jeg har sovet hos Martine idag. Vi tok noen bilder av naboens valper, og lekte hakemenn. Du har sett på whoot.blogg.no, der han for en stund siden lagde en video av sånn hakemenn vuttu? Opp ned. Det har vi også gjort, men først legger jeg ut bilder. Videoer kommer idag å i morra!
Detter er tea.Lille gutt som vi kaller han.

Negern, siden har er så brun, og i hjørnet har vi Langbein.

Søøøte, vri på hodet du :- ))Dagfinn ; )

Og Arne.

Dagfinn


Arnee, meg atlså.

Dagfinn.

Arnee:D

Aren igjen :O

Dagfinn har fått hår.

arne å.

Dagfinn har hockeysveis!

 

Etterpå, kommer videoen av hundene, skal se i kveld om jeg kan laste opp noen sånn hakemenn, til dere også!

Snakkes  : ))

- Idak

Hva syns du om bildene?

 
 • Dato: 24.jul.2010 Klokken: 11:08 Kommentarer: 8

Hva syns du?

Jeg er enda litt skeptisk, så jeg lurer på om det virkelig er noe dere lurer på? Så jeg lurer på om dere vil ha en spørsmålsrunde? Så svar i kommentarfeltet, om dere vil ha en spørsmålsrunde, her på bloggen!

( blogg.no er klikka, kommer bilder straks )

 

- Idak

Vil du ha spørsmålsrunde, her på bloggen?

 • Dato: 23.jul.2010 Klokken: 12:31 Kommentarer: 1

God morgen!

Idag har jeg egentlig ikke peil på vha jeg skal gjøre. Våkna kvart over 10 og slapp kattene ut. Siden naboen er borte så slipper jeg dem ut, og gir dem og kaninen mat og vann. Så for jeg litt penger når de er tilbake :- ) Men jeg må nok begynne å fikse meg, dagen er lang, så jeg må bare se hva som kommer!

Snakkes!


- Idak

Når våkna du idag?

 • Dato: 23.jul.2010 Klokken: 11:39 Kommentarer: 0

Me want.

Akkurat nå er ikke jeg normal. Hører på musikk? Hva er det for noe'a? Men jeg tok Media Playern fram å satte på litt musikk. Bare forbanner pappa siden han enda ikke har fått tak i California Gurls og Commander. Men jeg fant denne sangen der da!

 

Madcon - Glow

 

Det er den sangen jeg hører på akkurat nå!


Slik ser den ut, det er sangene jeg hører på fortiden!

Men nå må jeg komme til overskriften! For det var ikke bare musikk. De fleste blogger og slikt, legger ut klesplagg for hva dem vil ha. Vell jeg gjør noe helt annet!


En båt vil jeg ha! Jeg har hatt lyst på det før, men så fant jeg ut at jeg måtte ha lappen, men det er bare liksom en slik knop ting, som er vanskelig å forklare. Men uansett, er jeg så kuul, så jeg skal først spare til pc, og siden Vg akkurat har sakt at dem har godtatt skjema mitt, og jeg skal snart få en ledig rute rundt Horten og Borre. Gleder meg til å få jobbe litt og tjene penger, jeg liker å spare skjønner dere! Så da blir det Pc først, så sparer jeg til båt, og det vil nok ta tid til, konf, og da har jeg råd! Da blir alt i boks! Jeg liker å planlegge : )

- Idak

Hva hører du på fortiden?

Sparer du til noe spesielt?

 • Dato: 23.jul.2010 Klokken: 00:07 Kommentarer: 4

Da er jeg hjemme!

Da var jeg hjemme. Har kjøpt litt også, for vi var selvfølgelig innom Nordby og grensa, og litt Mc'ern også.. en gang fram, og en gang tilbake! Men det er vell lov til å være litt usunn også i blant. Jeg fikk også en ny mascara, som jeg virkelig trengte! Og en blå lommebok. Den falt jeg " in-love" med en gang!

Også bildene! Lover dere, det er en del.


Ajnaa.

Mamma og Niquita


Pappa og farmor!

Raymond( onkel ) og mamma.Adrian, fettern.

Haha!Godteri hører hjemme på en ferietur!


sengene.

det bittelille kjøkkenet.

spise bord.

vask.

uteee.

Her satt vi å spiste pølser! 

Heh, pølseee.

Bikja mi.

Mamma og farmor.Onkel.Hytta utenfor.

Haha, Far og sønn. Eller for meg, Onkel og fetter.

Ååå, sovee.

Dette var det jeg fikk. En lommebok og en mascara. Egentlig vill jeg ha den gule, men dem hadde den ikke, så det ble den isteden for. Håper den er bra!

Dere må nok vente litt på bilder nå, kamera er slått ut etter er hau med bilder!

- Idak

Hva syns du om bildene?

 

 

 • Dato: 22.jul.2010 Klokken: 19:04 Kommentarer: 4

Natta!

Dere vil høre mer av meg i morgen tidlig! Før jeg drar altså, jeg skal jo til sverige i morra!

- Idak

Snakkes i morra!
 • Dato: 20.jul.2010 Klokken: 23:01 Kommentarer: 3

Vg- selger

Nå har jeg sendt inn et type søkerkjema, om å bli Vg-selger. Så da tjener jeg enda mer penger! snart er jeg rik. Og desutten for jeg ca 250- 350 kr, perr søndag! Det er lettjente penger. Pluss at da går det fortere å spare til en ny pc! Pluss at jeg klippergresset hos 3 personer og for uke lønn. Dette ser jeg fram til! Håper dem svarer så for som mulig, da!
Du kan lese mer om det her.- Idak

Er eller skal du blir VG-selger?
 • Dato: 20.jul.2010 Klokken: 21:54 Kommentarer: 8

Her sitter jeg.

SÅ her sitte rjeg å blogger. Den starsjonere pc, har virus trur ejg, så jeg må få pappa til å fikse den. han er så god på pcer! Så det er ganske bra vi har han her i huset. Men neste ting jeg skal spare til, altså etter sommerferien, blir nok en bærbar pc. For jeg er ekstremt lei av å sitte på en ødelagt stol og sitte ved et databord. Og når jeg får meg bærbar pc, er det ikke tvil om at jeg skal ha bort det svære databordet. det bruker så ekstremt mye plass, og er ganske irriterende. en dag skal jeg overbevis pappa at 80% av det jeg har på databordet og hylla er ubrukelig!

- Idak

Har du en ting på rommet som bruker mye plass, og du vil bli kvitt med?
 • Dato: 20.jul.2010 Klokken: 21:26 Kommentarer: 2

God fet mat og reklamering for bloggen sin.

Det er virkelig ikke bra å spise en stor fet porson med pasta og pølser. Vertfall ikke før du skal spise vafler. men i så fall, ble det ikke så mye vafler, siden jeg varaierer maten min. Men nå skal jeg snart til farmor og klippe gresset, om det blir noe, siden jeg så noen regn dråper når jeg syklet ned fra naboen. Men forhåpentlig hvis var det bare litt utslipp fra englene! haha, nå ahr jeg virkelig "bad humor", og enda værre.

Og en bitte liten ting jeg vil ta opp. For jeg har fått et par kommentarer der det f. eks står; Fin blogg! første gang jeg er her inne, men kommer sikkert flere ganger. Jeg har et spørsmål nederst på det nyeste innlegget mitt. Hadde vært fint om du kunne kommentert tilbake!
Dette er ikke stort å irritere seg over, for det fins værre ting. Men jeg kommenterer tilbake uansett, 90 % av kommentarene jeg får av dere( uten reklamering ) svarer jeg på, eller kommenter tilbake. Noen gangen begge deler. Og til og med, noen som har reklamert. Så det er ikke noe å reklamere for. For jeg tipper at over halvparten av kommentarene deres ( som reklamerer for bloggen sin ), har blitt reklamert for. Også det med å smiske, men det for jeg ta opp en annen gang. gresset venter!Så vær så snill, slutt å reklamere her hvertfall! For du for meg ikke inn på din blogg ved å reklamere.

- Idak

Hva syns du om reklamering av sin egen blogg?


 • Dato: 20.jul.2010 Klokken: 18:28 Kommentarer: 7

Ny header, igjen.

Den gamle var jo egentlig kjempe dårlig, så jeg lagde en ny en. Jeg ble nok litt mere fornøyd med den, og lurte på ha dere syns?


Hva syns dere?

- Idak

 • Dato: 20.jul.2010 Klokken: 15:24 Kommentarer: 2

God morgen!

God morgen. Nå ser det ut som gråværet har kommet, og for å være helt ærlig syns jeg det er faktisk ganske så deilig. For det blir litt mye sol av og til, men i det siste har det være litt opp å ned. Men jeg håper selvfølgelig på at sola kommer snart tilbake!

Idag, har jeg forsovet ingen planer, så jeg for se hva dagen bringer frem til. På onsdag skal jeg til Sverige med familie og slekt, men det er kun til torsdag! Så det blir blogging tidlig onsdag morgen, og litt senere på torsdag. Men det blir nok blogging begge dagene! Det blir sikkert litt shopping på grensa også,  jeg håper bare jeg ikke kommer hjem med 1 kilo godteri. Hehe, har begynt å variere litt, nå.
Men da snakkes vi etterpå!

- Idak

Skal du noe til uka?

 • Dato: 20.jul.2010 Klokken: 13:19 Kommentarer: 0

Omg!

jeg kjeder ræva av meg nå, så jeg blogget mest sannsynlig ikke mer idag. Er også kjempe trøtt! SÅ vi snakkes i morra. Da vil jeg mest sannsynlig ikke være så ekstremt kjedelig.

- Idak

Også det mest irriterende spørsmålet: Hva gjør du?

 • Dato: 19.jul.2010 Klokken: 23:18 Kommentarer: 2

Vurdering.

Vinneren av den lille konkurransen, var http://pernilleee.blogg.no/.


Header og Design:

Headern er ganske så ryddig, fin og enkel. Både navn og blogg navn står på den, så det er bra! Designet er også fint og ryddig. Ikke noe sånt; Arkiv, Kategorier og sånt også, så det ser ut som hun har brukt en del i stilsettet og maleren. Meny knappene er også de mest nødvendige, som forside, profil om henne også har hun lagd en knapp med "Photoshop". Likte designet og headern kjempe godt!

Innlegg og Skrivemåte:

Hun skriver ryddig, og teksten er ikke fylt opp med smiley og hjerter, bortsett fra noen få, som setter prikken over i' en! Det er lett å forstå hva hun mener, og fyller ikke hele innlegget med "Også gjorde jeg ditt, og så gjorde jeg datt". Noen innlegg har mening, mens i andre innlegg ramser hun opp dagen sin, noe som gjør det skjekt, slik at leserne kan se hva hun gjør om dagen og fortiden. Det ser ut som hun blogger ofte, men ikke alt for ofte. For det er vell ingen som vil sitte inne hele sommeren å blogge, vell!?

Jeg gir karakter 5+!


- Idak

Hva syns du om vurderingen?

 

 • Dato: 19.jul.2010 Klokken: 17:58 Kommentarer: 2

Tilbake igjen!

Må først takke til alle som har kommentert når jeg har vært borte. Men nå er jeg tilbake! Og det første dere får, er så klart neon bilder!


Det begynte å regne på morgen, så vi dro tidlig, fra hytta.

- Idak

Hva syns du om bildene?

 • Dato: 19.jul.2010 Klokken: 16:06 Kommentarer: 5

En liten konkurranse

God morgen solstråler! i dag drar jeg til Drøbak! Så jeg må nok snart kjappe meg.Men isteden for at dette innlegget bare skal stå her, uten at jeg, eller dere har noe å gjøre, tenkte jeg kansje en lite gjette konkurranse. Altså 3 spørsmål om meg.

1. Hva er det full navnet mitt?

2. Når har jeg bursdag? Dato, måndte og årstall.

3. Hvilken by bor jeg i?

 

Det var tre enkle spørsmål, som jeg håper du kan svare på! Det er sikkert flere som har riktig, så jeg trekker nr jeg kommer tilbake! premien er enten en vurdering, eller linking i de neste 5 innleggene!

Lykke til!

- Idak

 

 

 

 • Dato: 18.jul.2010 Klokken: 11:31 Kommentarer: 5

Laget enda en!

Blir nok ikke flere idag, men jeg har jo blitt så hekta, og denne ble jeg enda mer fornøyd med!

 

Den ble ganske mørk, siden jeg fikk tatt den 1 hakk mørkere enn det den egentlig skulle vært. men jeg ble fornyød for det om!

- Idak

Hva syns du om bildet?

 • Dato: 17.jul.2010 Klokken: 22:55 Kommentarer: 8

Hyttetur i morra

Nå skal jeg på butikken( igjeeen ) for å kjøpe meg godteri! Litt til i kveld, og litt til hytteturen! Det blir blogging begge dagene, siden jeg drar på ettermiddagen i morra, og kommer hjem neste dag! Så da blir det blogging, bare litt mindre! Men nå for jeg stikke, munnen min sulter etter godis, og pizza, som vi skal ha til i kveld!


Dette er den kjære, søte sparebørskjenn hvor jeg sparer penger!

Også den kjære, søte Ida som drar på butikken! Snakkes, søte lesere♥


- Idak

Er du godte sjuk?

 • Dato: 17.jul.2010 Klokken: 17:35 Kommentarer: 10

Redigerte bilder

Her vil jeg legge inn alle bildene jeg har redigert. Selvfølgelig er ikke bloggen min bare om dette, men jeg syns det er så morsomt å redigere bilder. Du kan også få en heade, men midlertidig har jeg bare lagd bilder av stjerner. Men om du skal ha, må du si hvordan du vil ha den å hvilken bilder.


INSRIASJONER--

-HER-

-HER-

 

Du kan godt gi tips om du vil se flere kjendiser!


- Idak

 • Dato: 17.jul.2010 Klokken: 15:57 Kommentarer: 10

Tropo!

Hvem her i verden er det som ikke har en ynglingbrus? Vell jeg er ikke enda dem, og er helt forelska i denne grønne, tropisk frukt drikken! Skjønner du hvilken. Isåfall er den selvfølgelig.. Tropo! Den er så god, og vær gang pappa eller mamma har kjøpte en six-pack spørr jeg selvfølgelig om å få!
Namnamnam!

Vet dette ble et ganske meningsløst innlegg, men det var vist det som falt meg inn!

- Idak

Hva er din ynglingbrus?

 • Dato: 17.jul.2010 Klokken: 15:46 Kommentarer: 1

Hekta!

Dette har jeg blitt hekta på:
Ikke så ekstremt god- men trykk HER og HER, fo å komme til sidene hvor jeg har fått inspirasjon fra!
Det er også enklest og redigere stjerner, for da er det som oftes photoshoot bilder som er klart.

- Idak


Hva syns du?

 • Dato: 17.jul.2010 Klokken: 15:10 Kommentarer: 5

Beyonce Knowls - Photoshop

Har redigert et bildet av Beyonce, og lurte på hva dere syns :- ) ?

 

- Idak

Hva syns du? • Dato: 17.jul.2010 Klokken: 13:55 Kommentarer: 2

God morgen solstråler!

Nå har Idak våkna, og slapper av. Vurderer å ta meg en matbit. Må jo ikke gå glipp av dagens viktigste måltid! Hehe, men først noen bilder!
- Idak

God morgen! hva gjør du idag?

 • Dato: 17.jul.2010 Klokken: 12:08 Kommentarer: 2

Natta!

Natta bloggen! Sov godt og drøm søtt!


- Idak

Nattinatt♥

 • Dato: 17.jul.2010 Klokken: 00:29 Kommentarer: 0

Jeg kan lese DIN blogg!

Bare sett igen en kommentar med bloggadressen så leser jeg og kommenterer jeg! Kjeder meg så utrolig mye, så ejg tentke jeg like så godt kunne gjøre det da! 

- Idak

Hva er din blogg?

 • Dato: 17.jul.2010 Klokken: 00:13 Kommentarer: 10

Dagens sang

Dagens sang. Katy perry ft. Snoop Dogg - California Gurls.


- Idak

Hva hører du på fortiden?

 • Dato: 16.jul.2010 Klokken: 23:12 Kommentarer: 2

La oss feire!

 

Kom over 1000 akkurat! Så jeg vil bare takke alle som har kommentert disse 4 måndene! Noen av dere syns sikkert det er litt lite, og andre kanskje mye, men jeg vil bare takke alle sammen! Tuuusen takk!

 

- Idak

Hvor mange kommentarer har du til sammen?

 • Dato: 16.jul.2010 Klokken: 22:51 Kommentarer: 0

Ble fornøyd!

På denne siden - http://editedbyme.blogg.no/ - var det lagt ut en video, om hvordan hun lagde et bilde av Miley Cirus. Og siden jeg hadde samme Photoshop, så prøvde jeg på det samme, bare litt annerledes! Ble ganske fornøyd så jeg h¨per det går greit? Her er linken til videoen - http://editedbyme.blogg.no/1275243392_photoshop_cs5_videotu.html -.

Håper det er greit!

Ser litt liten ut nå, men er egentlig ganske mye større. Dette var sånn jeg gjorde. Hun lagde den litt bannerlede, og jeg la til litt blader og sånt. men se hvordan hun gjorde det ---> http://editedbyme.blogg.no/1275243392_photoshop_cs5_videotu.html <---

 

- Idak

Hva syns du?

Og til Hanna, om du føler det er å herme og ta, kan jeg godt ta det bort!

 • Dato: 16.jul.2010 Klokken: 22:43 Kommentarer: 6

Litt av en sang!

En remix av "Baby - Justin Bieber" til "Bella - jacob Black"

Haha!

Forresten så er plakaten tatt av henne , så det er ikke vits å si at du vil ha den! Men du kan sikkert si gratulerer! Hehe ;-))

- Idak

Litt av en sang, eller hva?
 • Dato: 16.jul.2010 Klokken: 21:54 Kommentarer: 4

Til Twilight fans!

For en god stund siden, kjøpte jeg meg et toppblad eller noe slikt, og fikk med en plakat og en bok av Robert Pattinson. Jeg er ikke så stor Twilightfan, og tenkte at jeg kunne kanskje bare gi den bort. Så om du vil ha A4 x 4 plakat, som da er 4 ganger så stort som et A4 ark. Så om du vil ha en slik plakat, må du kontakte meg på; idakristine.johansen@hotmail.com, og oppgi adresse så jeg kan sende den! Om du vil kontakte meg via tlf, kan du bare sende meg en post og si at du vil kontaktes med tlf. Så vi kan prate via epost.

Høres det bra ut?

Om du vil, kan også få med boka, har du spørsmål? Kontakt meg på; idakristine.johansen@hotmail.com, eller skriv inn en kommentar! Svarer på alle spørsmål.

- Idak

Er du interessert i en plakat av Robert Pattinson? 

 • Dato: 16.jul.2010 Klokken: 21:26 Kommentarer: 4

Camera resultat!


Dette her er ostestick! Første gang jeg smakte det! og det var drit godt. Ann befaler å ta det som forrett hvis du drar på en restaurant som har det. Det er avlange oste biter som er lagt i mel, egg og brød smuler! Det er sååå elsk!

Også meg da, hihi.

Natalie posee ♥

FIN T-SKJORTE? Bytta mot et FLAX lodd jeg hadde. Haha.

 

- Idak

Syns du kameraet tok bra bilder? jeg ble hvertfall fornøyd! 12.1 Mega pixels.

 • Dato: 16.jul.2010 Klokken: 20:18 Kommentarer: 5

Gjett hva jeg har fått?

Denne lille karen venter på å bli brukt!


Hehe, jeg har fått kamera selvfølgelig! Så nå kan dere vente dere masse flere bilder!

 

- Idak

Hva syns du om kameraet?

 • Dato: 16.jul.2010 Klokken: 15:03 Kommentarer: 11

Gjett hva jeg skal!?

Gjett hva jeg skal nå. Et hint; Jeg har ventet lenge, og spart en liten stund! Vet du hva det er? Kommenter nedenfor, dere for vite det etterpå!


Det har en liten ting med dette bilde, her og gjøre!

- Idak

Hva trur du jeg skal?

 • Dato: 16.jul.2010 Klokken: 13:44 Kommentarer: 0

Hallææææ!

God aften mitt kjære folk! Køddaaaaa! Haha, som jeg noen gang sier det? Men uansett så er jo klokka over 12 og 16.juli har kommer! La oss feire! Neida. Men siden det er så seeent, så blir jeg litt " Wiihooo". Ja, altså overtrøtt. Selvom jeg ikke er trøtt! Lol. jeg må kjeeerpe meg! Men dette blir vell verdens kjedeligste innlegg, så vi hopper over til noen bilder!
Om du kan se det, så har mamma tatt bort den stygge oransje negle lakken, og fiksa både negler og tånegler. Hun er flink! Syns nå jeg. Kan sikkert vise et bedre bilde en gang, altså.

Også et gigantisk smil, som representerer meg selv, akkurat nå!

Hahaaa, måtte bare få det ut!

- Idak

Skjeer nå?

 • Dato: 16.jul.2010 Klokken: 01:01 Kommentarer: 1

Ny header.

Da har jeg lagd en ny header. Den er ikke så fin, og heller ikke så sommerlig. Mer litt "høst-aktig". Men jeg ble litt fornøyd. Men det hadde heller ikke gjort noe om noen ville lagd header og/eller design til meg? Om du vil ta deg bryet til det, så er dette eposten- --Idakristine.johansen@hotmail.com--

Har også gjort sånn at meny knappene matcher headern.

 

- Idak

Hva syns du om headern?

Vil du lage header til meg?

 • Dato: 15.jul.2010 Klokken: 21:37 Kommentarer: 1

Byen og Dolly.

Dra til byen, nå snart. Skal se om vi finner en gave til pappa! Så vi drar i forveien av han. Tipper han syns det var litt mystisk at vi dro før han. haha. Men vi får håpe han ikke leser dette! Desutten, vet han ikke hva vi skal gi. Ikke jeg heller.


Gratulerer med dagen, pappa  ♥! Igjen, haha.

- Idak

hva gjør du nå?
 • Dato: 15.jul.2010 Klokken: 16:02 Kommentarer: 0

Mornings!

http://snuppasblogg.blogg.no/Fikk 50 kr av farmor i stad. Så nå har jeg 550 i lommeboka, trur jeg. Og ca 500 inn på kontoen. Straks skal jeg klippe her og hos farmor og farfar, så da får jeg 100 til, tilsammen! gleder meg, til å få nytt kamera! Da blir det mye flere bilder, for hva er vell en blogg uten bilder? En tekstblogg, haha, trur ikke det.

Vi skal på Dolly Dimpels etter på, for pappa har bursdag idag! Gratulerer med dagen pappa♥ ! Så da får vi gratis pizza! Men selvom jeg ikke er så glad i sånn " resturant-pizza ", så kan jeg jo trøste meg med nachos! Det er noe jeg elsker! haha, kunne spist det hele dagen, eller nei det kunne jeg ikke. For passe litt på, siden jeg kan fort legge på meg mye, når man bruker p-piller. Så jeg har slutta å drikke cola, drikker heller Pepsi max. men skal ikke kjeder dere resten av dagen nå,

Forresten har jeg laget meg en ny header. Den er ikke sånn " mega bra". Men jeg er litt fornøyd med den, men det fikser jeg etterpå. Skal støvsuge! For idag for jeg lommepenger! 150 kr til. Da blir det... 1200! yess! Straks har jeg rå!


Jeg skal blir rik! Haha, som om jeg noen gang vil ha såå mange penger?

- Idak

Grattis pappa♥ !
 • Dato: 15.jul.2010 Klokken: 14:30 Kommentarer: 1

omg, i forgot!

http://snuppasblogg.blogg.no/Glemte helt at jeg har sakt at jeg skal ha konkurranse denne måneden! Men det for vi nok bare se på. Siden kamera skal først kjøpes! Så får vi se. Men jeg har egentlig ikke tenkt på noe premie, så om du kunne komme med noen forslag om noe småting, så hadde det vært fin!

Det blir på en måte å spørre om det er noe dere ønsker dere til konkurransen :- )

- Idak

Hva vil du ha i konkurransen jeg skal ha?

 • Dato: 14.jul.2010 Klokken: 22:01 Kommentarer: 4

Å,æsj.

http://snuppasblogg.blogg.no/ 


Jeg juger til meg selv. Sa at jeg skulle legge meg tidlig, så jeg er sikker på at jeg kommer til å sovne i dusjen i morra!

Uansett, jeg så akkurat på en film. Den het Alice. Den var jo egentlig den "Alice in wonderland" filmen, men jeg trur det har kommer andre, litt like. Bortsett fra at det ikke var såbb at hun datt i et hull og så en kanin og sånt. Men det var rett å slett en jente som fikk en ring som ble kalt " The stone of wonderland" som dronningen ville ha ogsånt. Så jeg syns det var litt teit, men jeg trur det var noe litt annet. Hadde jo håpet på den andre filmen, som var på kino og den med Johnny Depp. Men men. Filmen var jo bra da! Men hadde håpet på noe annet.
Den kaninmannen av stygg ass!

Noen bilder av filmen.

- Idak

Har du sett filmen?
 • Dato: 13.jul.2010 Klokken: 23:34 Kommentarer: 3

Extreme Makeover Home edition.

Akkurat nå ser jeg på Extreme Makeover Home edition, og jeg koste meg med en cola, som ble en... en... ingenting. Poff! Så var den borte. Hahaha. Men skal følge med videre. Det morsomste er når dem river huset og når det nye huset er oppe og man for se sånne "før" og "etter" bilder! :- )

 

- Idak

Ser du på dette?


http://snuppasblogg.blogg.no/

 • Dato: 13.jul.2010 Klokken: 19:05 Kommentarer: 3

Kan du se det?

Dem som gjetter først hva som er annerledes, for linking de 5 neste innleggene!

 

 

- Idak

Kan du se det?

 • Dato: 13.jul.2010 Klokken: 18:04 Kommentarer: 5

Kelly Rowland - Commander

Denne sangen her, syns jeg er ganske bra.

 

 

- Idak

Hva syns du om sangen?

 

 • Dato: 13.jul.2010 Klokken: 17:00 Kommentarer: 1

Hejaa!

Har ikke rukket å blogge før nå, så jeg tenkte jeg bare kunne legge inn et kjapt innlegg. Eller, kjapt og kjapt.. i hvertfall 1 innlegg!
Så resten av dagen blir nok bare å slappe av. Har fått spist litt, også hjulpet mamma med veggen ute. Men vi snakkes etter på, folkens. Forresten blir det nok ikke så sen blogging i kveld. Siden Jeg skal opp rundt 9 for å dra til legen med mamma.

- Idak

Hva gjør du idag?

 • Dato: 13.jul.2010 Klokken: 16:28 Kommentarer: 0

Natta folkens!

For prøve å sove nå. Er sliten etter en lang dag, så får vi se hvordan været blir i morra. Faktisk syns jeg det er ganske deilig med regn og torden nå. Får det har jo bare vært varme dager i det siste, så dette var deilig!
Det var istad det, det det var  lyst og tørt! hehe.

 

- Idak

Natta♥

 • Dato: 12.jul.2010 Klokken: 23:56 Kommentarer: 0

Torden og Lyn!

Nå har torden og lynet besøkt Horten, og ikke sakk om at Ida glemte dette da! Jeg tok fram kamera, og begynte å filme i 1 minutt! Litt ekkelt også da. Også når jeg så en lysstolpe slukne!

 

Hvis du spoler til rundt 27 og 50 så ser du at det blinker skikkelig!

- Idak


Tordner og lyner det hos deg?

 • Dato: 12.jul.2010 Klokken: 23:33 Kommentarer: 3

Fotograf

Jeg lekte litt fotograf istad, og fikk tatt noen bilder. Så her kommer de!

 


Fotografen er selvfølgelig meg! Haha.

- Idak

Hva syns du om bildene?

 • Dato: 12.jul.2010 Klokken: 22:42 Kommentarer: 1

Natta bloggen.

For de som virkelig leser dette altså. Legger meg i senga nå, så vi snakkes i morra! For desverre ikke noe bilde av meg nå, så dere for ingen bilder nå. Natta ♥

- Idak

Sov godt♥

 

 • Dato: 11.jul.2010 Klokken: 23:32 Kommentarer: 2

Weheartit - sommerbilder


 

- Idak

 • Dato: 11.jul.2010 Klokken: 23:23 Kommentarer: 0

Bilder fra grillpartyet mitt.

Fant ut at pappa ikke hadde sletta bildene. Så Her kommer noen.


Smoothie!Det var vell mest Karina, Elisabeth og meg som likte kamera best.

 

- Idak

Hva syns du?

 • Dato: 11.jul.2010 Klokken: 21:25 Kommentarer: 1

Bloggpause.

Som dere har skjønt har jeg tatt meg en liten blogg pause. Er døds sliten og piss vondt i magen. I går hadde jeg grillparty og jeg trur de fleste koset seg. Og selvfølgelig tok vi noen bilder, og noen av dem var kanskje ikke så "fine", og selvfølgelig har pappa sett dem og slettet alle, også de som var faktisk fine. Men..men. Snart skal jeg kjøpe meg kamera og gleder meg sinnssykt å ta bilder, uten å høre " Du for spare sjæl! ".

Jeg kommer nok til å ha flere blogg pauser i sommerferien, og kommer ikke til å bare være inne å blogge. Håper noen av dere skjønner det, og skjønner jo det helt på dere lesere om dere syns bloggen min er kjedelig nå som, ja.. jeg har blitt kjedelig. I morra er det meldt tordenvær og regn rundt her, og ettersom at jeg har "jente-omgangen" nå, trur jeg at jeg bare blir hjemme å slapper av i morra.

- Idak

God sommer videre!

 

 • Dato: 10.jul.2010 Klokken: 22:28 Kommentarer: 0

Tired girl

Dårlig overskrift. hakke én eneste ting oppi hodet nå. Så jeg skal straks legge meg faktisk. Er jo snart død. Våknet kvart på 6 i dag, med sola rett i trynet. Har nemlig sovet i telt, med Martine, i natt. Og jeg lo meg egentlig ganske tidlig! Men egentlig er det bare bra siden, da går jeg ikke så fort glipp av dagen.

Det ble dessverre ingen blogging i går, fordi jeg var omtrent ute hele dagen. Sola er her, og vi må ikke unngå den. bare nyt den når den er her! På fredag er det grillparty på planene mine, så da blir det litt årnings den dagen. Blir også litt i morra også. Men snart lukker øyna seg igjen, så vi snakkes forhåpentlig vis i morra!


Dere kan ikke forvente så ekstremt mye blogging i sommeren. Men skal prøve å blogge minst en gang om dagen. Men vi får se. Snart skal jeg kjøpe kamera også, da blir det mye mere bilder her på bloggen. Gleder meg! Forresten trur jeg at jeg bare kutter ut hele spørsmålsrunden, får se litt senere.

- Idak

 

 

 

 • Dato: 07.jul.2010 Klokken: 20:27 Kommentarer: 4

VIDEOBLOGG- Idak

Natta¢¾
 • Dato: 05.jul.2010 Klokken: 22:18 Kommentarer: 1

Sadface!

Det er meg det! Siden Natalie ikke kunne komme til Horten i helgen! Og da kan hun ikke komme på grillpartyet mitt! For jo nesten lyst til å flytte det! Så flere kan blir med! Men det blir så¨dumt, siden alt er så godt planlagt. Ååååå Natalie! Jeg er skikkelig sur på deg! Kan du ikke bare pelle deg hit!


Natalie, du er slem!

- Idak

Hvorfor komme du ikke!?


 • Dato: 05.jul.2010 Klokken: 21:30 Kommentarer: 0

Snakkes i morra !

Legger meg nå. Sliten etter en lang dag. Så vi snakkes i morra! Skal også i familiebursdag hos martine som feier 13 år på Tirsdag! Snakkes i morra da, søtnoser! Neidaaaa , hahaha! Dagens latter.. not.


Slenger inn et bilde av bikja mi som sover. Slikt jeg skal gjøre nå!

- Idak

Nattinatt♥
 • Dato: 04.jul.2010 Klokken: 23:46 Kommentarer: 2

Planleggingsdama!

Det er ikke ofte du for høre det ordet? Vell i så fall, kan jeg si at det er meg. Busylady! Neida, det er noe helt annet! Men, jeg har vært litt sånn planleggingsfreak nå, og meg og Martine har hatt en diskusjon.. møte, prate prate! Hehe. Når jeg har noe på gang, er det ikke snakk om at det ikke er godt planlegget! Bare ring meg du på  ***... neida! Men meg og Martine har prata mye, om det "Grillpartyet jeg skal ha. Bra jeg har en sånn "Hjelper/slave" som jeg kan drive rundt! Okeida, sånn dame er jeg ikke- For å si det sånn, kom hun hjelpende helt plutselig!

Vi har da lage en handleliste over hva vi skal ha, til dette grillpartyet! Trur du jeg gidder å skrive det her? Nei, vi tar heller å vise et bilde!


Tok den bilde?


Også må jeg unnskylde meg selv, for å ha vist den stygge håndskriften min på bloggen..


Også baksiden da!


Hehe, "Hva mer trenger jeg?"

"Et lite smil, på toppen"

- Idak

http://pitt.blogg.no/1278101413_sprsmlsrunde.html - Spørsmålsrunde!!!!
Er du en liten planleggings dame, sometimes?
 • Dato: 04.jul.2010 Klokken: 21:23 Kommentarer: 0

Martine!

Stikker til Martine nå! Skal sove der, så vi snakkes i morra! Jo, med mindre jeg får lov til å låne pc'en da :- )) Hehe, å så morsom jeg er! 

 


- Idak

Hva gjør du i dag?

 • Dato: 03.jul.2010 Klokken: 16:07 Kommentarer: 1

Dagens outfit!


Outift-- Cardigan - H&M, Topp og Skjorts - Bikbok.

Også den søte bikja mi!

Syv sover, haha.

Idag, så skjer det ikke mye. Vet ikke noe om hva jeg skal gjøre. Og ute er det kun grått! Men vi for nok håpe på noe bra, etter hvert. Og ikke glem spørsmålsrunde! Om du har noen spørsmål, kan du trykke  -HER-, eller se gjennom menyknappene, for å komme inn til innlegget.

- Idak

Hva syns du om outfitse?

 • Dato: 03.jul.2010 Klokken: 13:10 Kommentarer: 0

Det uvanlige kan være godt!

For å si det sånn ja. Godt. Uvanlig, og absolutt meg. Haha. Du trur det ikke, men ser det nå!


Og dette er?
Vanilje saus!

Haha, så rar jeg er !

- Idak

- Liker du å være litt sprø, sometimes?


 • Dato: 02.jul.2010 Klokken: 23:25 Kommentarer: 2

Spørsmålsrunde!

Da tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde igjen! Snart er det konkuranse her på bloggen også, men først skal jeg ha meg kamera! Så da er det bare å spørre i vei! Svarer nok på video! Håper på om du kunne legge igjen et spørsmål eller to, gjerne flere også :- ) Gjerne noe om blogg, også. Og ikke bare sånne "personlig- spørsmål"- Idak

Har du noen spørsmål?
 • Dato: 02.jul.2010 Klokken: 22:10 Kommentarer: 3

Grillparty og grillings!

Nå, eller for en stund siden, grillet vi! Det var godt, ettersom været var super dupert! Så, etter koteletter og potetgrateng ble Idak fornøyd! Tydeligvis magen også, haha :- ))

Istad fikk jeg sendt ut invitasjoner til de jeg skal ha på grillpartyet mitt! Det blir på en måte en sleisefest, så vi kan kjøpe inn ting til dagen. Datoen er satt neste helg, Fredag til Lørdag. Altså med teltsoving i hagen! Hehe, dette blir skikkelig camping tur! Neida.. Men det blir korselig!
Hehe, følte for å ta et sånt bilde idag, jeg :- ))

- Idak

Har du noen gang hatt en slik spleisefest?
 • Dato: 02.jul.2010 Klokken: 21:33 Kommentarer: 1

Vannings og klippings = penger!

Skal bort til farmor og farfar nå, får å vanne og klippe;- )) Skal også vises hvordan jeg skal vanne, når dem er borte denne uken! Da blir det penger! Hehe, kansje klippe her også, se rut som det trengs. Det er jo akkurat som en sommerjobb! Nå man tjener på. Og skal spøøre om mamma kan skjekke kontoen min, så jeg kan se hvor mye jeg har. Er nok ikke lenge til jeg kjøper meg et camera!- Idak

Har du en type sommerjobb?
 • Dato: 02.jul.2010 Klokken: 14:45 Kommentarer: 4

Rosa-outfit og øredobber.


Outfit- Topp - Cubus, Bukse - Veromoda.


 

Som sagt fikk jeg ikke vist frem de nye øredobbene jeg kjøpte for kunn 25 kr. Ble fornøyd jeg! OG det innlegget under, skrev jeg i går men jeg fikk ikke publisert det, så jeg måtte bare redigere det litt!


Veromoda - 25,-Haha, dagens latterbildet!

- Idak

Hva syns du om Outfitse og øredobbene?

 • Dato: 02.jul.2010 Klokken: 12:14 Kommentarer: 6

Øredobber og sjokkstøt!

Glemte og ta med øredobbene jeg kjøpte! jeg viser dem etterpå ;- ) Og igår var jeg, Vilde og Maria ute og gikk rundt i bodene. Også fant vi en bod da. Der det var en laserpenn! Det var to knapper der, og jeg viste ikke hvem jeg skulle trykke inn, så jeg trykket inn begge. WOW! Tenkte jeg. Yes, det viste seg å være en støtdings. Og når man tok inn begge, fikk du mere støt. Haha, jeg mista den i bakken og var helt nummen i fingra!

 

- Idak


Har du trykket på en slik "Støtdings" 

 • Dato: 02.jul.2010 Klokken: 12:07 Kommentarer: 2

New stuff

Jeg fikk litt mere, jeg. Av mamma og pappa. Så nå skal dere få se på noen bilder!

 


skjorts fra Bikbok - 99,-Kortbukse fra Veromoda - 2 for 200,-Kortgenser fra Kappahl - 149,-

Topp/T-skjorte fra Bikbok - 49,-

Også må vi ikke glemme kosebuksa jeg ble forelsket i, med en gang!
CALIFORNIA

Denne er helt digg! 49,- på Cubus!Hehe :- ))

- Idak

Hva syns du om innkjøpet?

 • Dato: 01.jul.2010 Klokken: 21:59 Kommentarer: 4

Sliten, og drit varm!

Tenkte meg ett fint vær, men det å bli syns det er altfor varmt ute, så var det ekstremt deilig og gå inn på Dolly Dimpels ;- )) Hehe, har fått kjøpte meg en joggebukse, skjorts og en topp :- ) Ble ekstremt fornøyd, og joggebuksa ver dagens kupp! Meg digg og ha på, var kosete og kostet kunn 49.59 ! Liksom en 50 lapp! Det var sykt digg.

Akkurat nå er jeg sliten som bare det. Skal ta busse ut til byen igjen klokka 6, så jeg har litt dårlig tid. Skrive i hastverk! Var i byen omtrent 5 timer, og skal dit igjen. men nå skal jeg med mamma og pappa. dem med den største lommeboka! Haha, lol. Men uansett er jeg fornøyd med det jeg har kjøpt! Dere skal få bilder senere, men akkruat nå må jeg gå!

( Fra igår ) Kommer bilder senere ; )

 

- Idak

Har du noen gang vært i byen i 5 timer, og skal dra dit igjen!?

 • Dato: 01.jul.2010 Klokken: 17:48 Kommentarer: 0

Byen snart!

Stikker til byen med Vilde nå. Det er jo lang dag i Horten, så her skal det shoppes! okei da, har ikke såå mye penger, men det er jo masse salg! Snakkes senere eller- Se ya later, alligator! Haha :- ))

( Har ikke bildet midlertidig )

- Idak

Skal du til byen idag?
 • Dato: 01.jul.2010 Klokken: 11:44 Kommentarer: 0

What do you think about my new top?


Slike frynser på skuldrene.Disse ogsånne puffskuldrer har jeg ønsket meg en stund. Så nå ble jg fornøyd! Tusentakk farmor♥
Fikk også litt penger så jeg kunne kjøpe meg noe mer til i morra. Det er Langdag her i horten på torsdag, og da er det jo masse salg!

Snart kommer Vilde, og har tenkt til å sove hos meg :- ) Etter det drar vi på kino, ogsånt. Men vi drar 5 og kikker litt i byen, siden mamma og dem fikk ikkke bytta bilettene til halv 7, så da skal dem se den der. Men jeg venter med å kjøpe noe til i morra! Haha, tenkt og har kjøpte f. eks. Et parr gladiator sko, også kosta dem 300. Og neste ddag er dem på halv pris. Derfor venter jeg til i morra. Men blir nok mer blogging i dag. Snakkes senere :- ))


- Idak

 Hva syns du om den nye toppen min ?
 • Dato: 30.jun.2010 Klokken: 14:09 Kommentarer: 3

SMINKEVIDEO

Her er den! Ikke noe redigerings!


Whatcha think?

- Idak
 • Dato: 30.jun.2010 Klokken: 13:00 Kommentarer: 3

Byen med farmor!

Stikker snart i byen med farmor :- ) Hun spurte om jeg ville bli med! Så da ville jeg jo så klart det! Kansje jeg for noe? Haha, hvem vet. Jeg har lagd en sminkevideo til dere! På 8 min. Å jeg eier. ( Selvironi ). Uten redigering altså. Men trur hun kommer nå, snart!- Idak

Har du en farmor eller mormor, som tar deg med til byen noen ganger?
 • Dato: 30.jun.2010 Klokken: 10:29 Kommentarer: 0

Endelig, VIDEOBLOGG!


( kvaliteten blir bedre etterhvert )
Den er fra H&M ;- )

- Idak

Hva syns du om det jeg fikk?
Syns du det var på tide med en videoblogg?

 • Dato: 29.jun.2010 Klokken: 23:23 Kommentarer: 1

Snart en spørsmålsrunde!

Tenkte jeg skulle ha en spørsmåls runde, men skipper det til jeg kommer ordgentilig inn i "bransjen" Hehe, er enda ikke helt på topp enda. ikke liksom "topp-lista" men liksom være på toppen, liksom klare meg litt mer på en måte! Er ikke helt forstålig, så jeg håpte du skjønte det! Hehe, jeg er raar, eller skal jeg si "rawr".. Neida! Hihi ^^

VIste dere at det var en fugl i stua istad. Haha, mamma bare; " Ida! Kan du kommer opp hit og hjelpe meg, det er en fugl i stua! " Haha, stakkars liten da. Den flydde liksom på vinduet. SYntes virkelig synd på den da! Disse små dyra er så søte?


Her ser dere den lillefritids ungen, akkurat nå!
Må bruke pappas bærbare nå, siden mitt internett er sp "fucked up" ! Sorry for slike ord, men begynner å bli lei!

- Idak

Syns dere jeg burde ha en spørsmålsrunde snart?
 • Dato: 29.jun.2010 Klokken: 22:37 Kommentarer: 1

Twilight kribler!

De begynne å komme nå, og det er bare 1 dag igjen til! Har egentlig ikke tenkt på det, men nå kommer magefølelsene og i morra 18.30 skjer det! Hehe, det utviklet seg fra 2-3 stk til kansje 8 stk! Blir en stor gjeng dette her. Kommer gjen rundt i 9 tiden tenker jeg ;- )
 


- Idak

Skal du twilight 3 / Eclipse i morra ?
 • Dato: 29.jun.2010 Klokken: 17:41 Kommentarer: 4

Voldtekstmann her nede!

Syns det er litt creapy jeg. Liksom at det er en voldtekst mann, rett nedenfor her. Haverivernskolen(?)! DEt r også en jente som har blitt voldtatt på rørestrand. Uff, dette ekke bra. Horten, den lille byen, med all den kriminaliteten! Begynner å bli litt lei av dette, men voldtektsmenner er noe jeg virkelig ikke liker! For holder meg unna, og heller på  offentligesteder fortiden da :- ))  Men om du bor i horten og ser en mistenkelig mann med brunt hår og tynn må du passe deg!

Skal få fikset meg snart ogsånt. Har bare sittet opp i stua og sett på CSI ellerno, med pappa. Jeg syns det er spennenge jeg!


- Idak

Har du hatt en voldtekstmann i byen din?

 • Dato: 29.jun.2010 Klokken: 14:23 Kommentarer: 2

Nattinatt søte små<3

Øynene mine faller seg snart i søvn, og det gjør vist jeg også. Blir nok bare slappings i senga, kansje noe mat eller no. Har nesten ikke spist noe idag... Bare boller og pølser, så. Også er jeg ekstremt trøtt nå, så ja, dere skjønner?


Dere får ikke se hele trynet mitt nå... Ser ut som en utkjørt gris med flatt hår! Haha :- )


- Idak

Natta ♥
 • Dato: 28.jun.2010 Klokken: 23:44 Kommentarer: 2

Deilig varmt bad!

Snart hoppe jeg i badekaret. Har lyst til å bare slappe av nå, så da ble det badekaret. Meg og Martine var på stranda istad, og gud som det blåste! Så vi bada så vidt, bare beina neddi og opp igjen. Men det var koselig da :- ))
Snakkes senere, skal hoppe i badekarret nå, og kose meg resten av kvelden!- Idak

Liker du å ta deg et bad, når du er sliten noen ganger? ( Laaaang setning ;p )
 • Dato: 28.jun.2010 Klokken: 21:18 Kommentarer: 2

Teltcamping i hagen, med Martine.

Vi sitter faktsik og blogger her,fra teltet og ja, bare koser oss. Vet jeg ikke fikk blogget så mye i dag, men vi har vært ute en del. Istad hadde vi det artig med DS, Wii og badet i spredern. Det var ikke så fint vær i starten av dagen, så vi dro ikke med båten. I morra/ idag skal vi på stranda med Sandra. Vi får håpe på fint vær! ikke sånn grått og surt, det liker vi ikke, vell?

Snakkes i morra... eller etterpå! haha.

- Idak

Hva gjør du nå( sover' uuuu? )
 • Dato: 28.jun.2010 Klokken: 01:14 Kommentarer: 1

Mornings folkens!

God morgen, alle sammen. Våknet rundt halv 1 i dag
Har vært på tur med Martine og nå slapper vi av i senga. Det er jo grått vær ute, så det er ikke noe vi blir glade av! Så vi fant ut at vi bare kan slappe av. Vi får se om vi skal på båttur med MArtine og faren. Det er ikke sikkert, men vi får se hva dagen bringer.


fra igår


- Idak
Er det grått vær hos deg?
 • Dato: 27.jun.2010 Klokken: 15:04 Kommentarer: 0

I like potetgull og fikk hår på magen!


Hey soul sister - Train
Denna sangen er på hjernen min for tiden!


Potetgull ... hva kan man si- digg, supert og godt! Det er jo mega digg, men ikke alltid. Alle er forskjellige og jeg er av den typen som liker salt.... salt, salt og salt!
Men uansett, care i det. Istad var jeg oppe hos naboen hvor 9 hunder er! Joa med Martine og nabogutten, Kim.
Hehe, blir litt hårete, når man har mange bikjer oppå seg, men jeg føler liksom at jeg ikke burde prate om noe som kjeder vett av dere! Haha nytt ord. Isteden for "skremmet vette ut", blir det " kjeder vette ut" Haha, jeg eier.... Not.


Namm <3
Dette ble litt sent, da. Skal legge meg snart, etter en sliten dag! Snakkes i morra, da jeg kansje skal på båttur med Martine :- ))

- Idak

Hva har du gjort i dag?
 • Dato: 27.jun.2010 Klokken: 00:14 Kommentarer: 0

Dårlig blogging!

Jeg vet, og er helt enig, du som sendte inn den  kommerntaren der jeg har blitt dårlig til å blogge! Det er liksom poffa bort, ut i hutti heita. Hadde noe på topp og andre på bund. Ser ut som bloggen har kommet nedi der også. Men jeg har et lite glimt der bloggen vil poppe ut av meg, og jeg vedder på at jeg er snart tilbake! Hadde til og med lagd en sminkevideo til dere søte, men det ser ut som den var for lang, så youtube godta den ikke, heller ikke blogg.no. Så det hadde vært fint om noen kansje vet om en side ellernoe, som man kan legge ut videoer på over 10 min? Har desverre ikke sånt moviemaker program som funke å opplaste. Og heller ikke på youtube.... såe.
Men det vil nok skjeeee, en gang!


Så jeg må beklage kjempe mye!  Hele mitt hjerte altså. Men jeg lover, i hvertfall å komme med 1 innlegg i dag! Så jeg trur ikke jeg gidder å finne på noe stort i morra, kansje jeg får med noen ut å bade? For en ferie må vell innholde det!
Også må jeg si takk til hun/han som skrev den kommentaren, for å på minne meg dette! For jeg selv, syns ikke det er noe vits å ikke ha noe blogg uten å skrive mye... Og syns selv at man burde ha flere enn ett innlegg om dagen, slikt jeg ikke har gjort i de siste dagene. Men jeg håper på noe bra nå, og skal ikke glemme blogger og dere til morgen i morra!

Snakkes senere! Og det lover jeg!

Btw; hva er et innlegg uten bilder?

Outfit-
Topp - cubus
singlett under - JC
Skjorts - Bikbok


Hehem føler på en måte at Idak er borte fra bloggen, siden det er skikkelig lite med bilder av meg på de siste innleggene!

- Idak

Syns du jeg har vært en dårlig blogger i det siste?
HVa syns du om outfitse mitt? • Dato: 26.jun.2010 Klokken: 21:51 Kommentarer: 0

Det 40 m høye slinningbålet!

Det er et 40 m slinningbål / Santhansbål, som blir tent på nå! Det er jo liksom, mega høyt, så se det -HER- folkens!
Litt spennende også, som om hele norge blir varma opp! hehe, okei... overdrivelse? caare.


- google -

Gleder meg til å se hele bålet brenne! DEt blir artig det, så følg med  -HER- !!

- Idak

Ser du på dette "slinningbålet " ?

 • Dato: 25.jun.2010 Klokken: 22:08 Kommentarer: 2

Dette er meg

Image and video hosting by TinyPic">

Hei, jeg er en jente på snart 13 år, som har laget meg en blogg. Jeg har ikke tenkt stort på topplisteplasser og slikt, men ville jo selvfølgelig blitt glad om det noen gang hadde skjedd. Ellers av fritiden min, bruker jeg mest tid med venner. Går ikke på noe sport eller hobby fortiden heller, men jeg håper du titter innom bloggen min en gang til! God sommer<3

Kategorier