What do you think about my new top?


Slike frynser på skuldrene.Disse ogsånne puffskuldrer har jeg ønsket meg en stund. Så nå ble jg fornøyd! Tusentakk farmor♥
Fikk også litt penger så jeg kunne kjøpe meg noe mer til i morra. Det er Langdag her i horten på torsdag, og da er det jo masse salg!

Snart kommer Vilde, og har tenkt til å sove hos meg :- ) Etter det drar vi på kino, ogsånt. Men vi drar 5 og kikker litt i byen, siden mamma og dem fikk ikkke bytta bilettene til halv 7, så da skal dem se den der. Men jeg venter med å kjøpe noe til i morra! Haha, tenkt og har kjøpte f. eks. Et parr gladiator sko, også kosta dem 300. Og neste ddag er dem på halv pris. Derfor venter jeg til i morra. Men blir nok mer blogging i dag. Snakkes senere :- ))


- Idak

 Hva syns du om den nye toppen min ?
 • Dato: 30.jun.2010 Klokken: 14:09 Kommentarer: 3

SMINKEVIDEO

Her er den! Ikke noe redigerings!


Whatcha think?

- Idak
 • Dato: 30.jun.2010 Klokken: 13:00 Kommentarer: 3

Byen med farmor!

Stikker snart i byen med farmor :- ) Hun spurte om jeg ville bli med! Så da ville jeg jo så klart det! Kansje jeg for noe? Haha, hvem vet. Jeg har lagd en sminkevideo til dere! På 8 min. Å jeg eier. ( Selvironi ). Uten redigering altså. Men trur hun kommer nå, snart!- Idak

Har du en farmor eller mormor, som tar deg med til byen noen ganger?
 • Dato: 30.jun.2010 Klokken: 10:29 Kommentarer: 0

Endelig, VIDEOBLOGG!


( kvaliteten blir bedre etterhvert )
Den er fra H&M ;- )

- Idak

Hva syns du om det jeg fikk?
Syns du det var på tide med en videoblogg?

 • Dato: 29.jun.2010 Klokken: 23:23 Kommentarer: 1

Snart en spørsmålsrunde!

Tenkte jeg skulle ha en spørsmåls runde, men skipper det til jeg kommer ordgentilig inn i "bransjen" Hehe, er enda ikke helt på topp enda. ikke liksom "topp-lista" men liksom være på toppen, liksom klare meg litt mer på en måte! Er ikke helt forstålig, så jeg håpte du skjønte det! Hehe, jeg er raar, eller skal jeg si "rawr".. Neida! Hihi ^^

VIste dere at det var en fugl i stua istad. Haha, mamma bare; " Ida! Kan du kommer opp hit og hjelpe meg, det er en fugl i stua! " Haha, stakkars liten da. Den flydde liksom på vinduet. SYntes virkelig synd på den da! Disse små dyra er så søte?


Her ser dere den lillefritids ungen, akkurat nå!
Må bruke pappas bærbare nå, siden mitt internett er sp "fucked up" ! Sorry for slike ord, men begynner å bli lei!

- Idak

Syns dere jeg burde ha en spørsmålsrunde snart?
 • Dato: 29.jun.2010 Klokken: 22:37 Kommentarer: 1

Twilight kribler!

De begynne å komme nå, og det er bare 1 dag igjen til! Har egentlig ikke tenkt på det, men nå kommer magefølelsene og i morra 18.30 skjer det! Hehe, det utviklet seg fra 2-3 stk til kansje 8 stk! Blir en stor gjeng dette her. Kommer gjen rundt i 9 tiden tenker jeg ;- )
 


- Idak

Skal du twilight 3 / Eclipse i morra ?
 • Dato: 29.jun.2010 Klokken: 17:41 Kommentarer: 4

Voldtekstmann her nede!

Syns det er litt creapy jeg. Liksom at det er en voldtekst mann, rett nedenfor her. Haverivernskolen(?)! DEt r også en jente som har blitt voldtatt på rørestrand. Uff, dette ekke bra. Horten, den lille byen, med all den kriminaliteten! Begynner å bli litt lei av dette, men voldtektsmenner er noe jeg virkelig ikke liker! For holder meg unna, og heller på  offentligesteder fortiden da :- ))  Men om du bor i horten og ser en mistenkelig mann med brunt hår og tynn må du passe deg!

Skal få fikset meg snart ogsånt. Har bare sittet opp i stua og sett på CSI ellerno, med pappa. Jeg syns det er spennenge jeg!


- Idak

Har du hatt en voldtekstmann i byen din?

 • Dato: 29.jun.2010 Klokken: 14:23 Kommentarer: 2

Nattinatt søte små<3

Øynene mine faller seg snart i søvn, og det gjør vist jeg også. Blir nok bare slappings i senga, kansje noe mat eller no. Har nesten ikke spist noe idag... Bare boller og pølser, så. Også er jeg ekstremt trøtt nå, så ja, dere skjønner?


Dere får ikke se hele trynet mitt nå... Ser ut som en utkjørt gris med flatt hår! Haha :- )


- Idak

Natta ♥
 • Dato: 28.jun.2010 Klokken: 23:44 Kommentarer: 2

Deilig varmt bad!

Snart hoppe jeg i badekaret. Har lyst til å bare slappe av nå, så da ble det badekaret. Meg og Martine var på stranda istad, og gud som det blåste! Så vi bada så vidt, bare beina neddi og opp igjen. Men det var koselig da :- ))
Snakkes senere, skal hoppe i badekarret nå, og kose meg resten av kvelden!- Idak

Liker du å ta deg et bad, når du er sliten noen ganger? ( Laaaang setning ;p )
 • Dato: 28.jun.2010 Klokken: 21:18 Kommentarer: 2

Teltcamping i hagen, med Martine.

Vi sitter faktsik og blogger her,fra teltet og ja, bare koser oss. Vet jeg ikke fikk blogget så mye i dag, men vi har vært ute en del. Istad hadde vi det artig med DS, Wii og badet i spredern. Det var ikke så fint vær i starten av dagen, så vi dro ikke med båten. I morra/ idag skal vi på stranda med Sandra. Vi får håpe på fint vær! ikke sånn grått og surt, det liker vi ikke, vell?

Snakkes i morra... eller etterpå! haha.

- Idak

Hva gjør du nå( sover' uuuu? )
 • Dato: 28.jun.2010 Klokken: 01:14 Kommentarer: 1

Mornings folkens!

God morgen, alle sammen. Våknet rundt halv 1 i dag
Har vært på tur med Martine og nå slapper vi av i senga. Det er jo grått vær ute, så det er ikke noe vi blir glade av! Så vi fant ut at vi bare kan slappe av. Vi får se om vi skal på båttur med MArtine og faren. Det er ikke sikkert, men vi får se hva dagen bringer.


fra igår


- Idak
Er det grått vær hos deg?
 • Dato: 27.jun.2010 Klokken: 15:04 Kommentarer: 0

I like potetgull og fikk hår på magen!


Hey soul sister - Train
Denna sangen er på hjernen min for tiden!


Potetgull ... hva kan man si- digg, supert og godt! Det er jo mega digg, men ikke alltid. Alle er forskjellige og jeg er av den typen som liker salt.... salt, salt og salt!
Men uansett, care i det. Istad var jeg oppe hos naboen hvor 9 hunder er! Joa med Martine og nabogutten, Kim.
Hehe, blir litt hårete, når man har mange bikjer oppå seg, men jeg føler liksom at jeg ikke burde prate om noe som kjeder vett av dere! Haha nytt ord. Isteden for "skremmet vette ut", blir det " kjeder vette ut" Haha, jeg eier.... Not.


Namm <3
Dette ble litt sent, da. Skal legge meg snart, etter en sliten dag! Snakkes i morra, da jeg kansje skal på båttur med Martine :- ))

- Idak

Hva har du gjort i dag?
 • Dato: 27.jun.2010 Klokken: 00:14 Kommentarer: 0

Dårlig blogging!

Jeg vet, og er helt enig, du som sendte inn den  kommerntaren der jeg har blitt dårlig til å blogge! Det er liksom poffa bort, ut i hutti heita. Hadde noe på topp og andre på bund. Ser ut som bloggen har kommet nedi der også. Men jeg har et lite glimt der bloggen vil poppe ut av meg, og jeg vedder på at jeg er snart tilbake! Hadde til og med lagd en sminkevideo til dere søte, men det ser ut som den var for lang, så youtube godta den ikke, heller ikke blogg.no. Så det hadde vært fint om noen kansje vet om en side ellernoe, som man kan legge ut videoer på over 10 min? Har desverre ikke sånt moviemaker program som funke å opplaste. Og heller ikke på youtube.... såe.
Men det vil nok skjeeee, en gang!


Så jeg må beklage kjempe mye!  Hele mitt hjerte altså. Men jeg lover, i hvertfall å komme med 1 innlegg i dag! Så jeg trur ikke jeg gidder å finne på noe stort i morra, kansje jeg får med noen ut å bade? For en ferie må vell innholde det!
Også må jeg si takk til hun/han som skrev den kommentaren, for å på minne meg dette! For jeg selv, syns ikke det er noe vits å ikke ha noe blogg uten å skrive mye... Og syns selv at man burde ha flere enn ett innlegg om dagen, slikt jeg ikke har gjort i de siste dagene. Men jeg håper på noe bra nå, og skal ikke glemme blogger og dere til morgen i morra!

Snakkes senere! Og det lover jeg!

Btw; hva er et innlegg uten bilder?

Outfit-
Topp - cubus
singlett under - JC
Skjorts - Bikbok


Hehem føler på en måte at Idak er borte fra bloggen, siden det er skikkelig lite med bilder av meg på de siste innleggene!

- Idak

Syns du jeg har vært en dårlig blogger i det siste?
HVa syns du om outfitse mitt? • Dato: 26.jun.2010 Klokken: 21:51 Kommentarer: 0

Det 40 m høye slinningbålet!

Det er et 40 m slinningbål / Santhansbål, som blir tent på nå! Det er jo liksom, mega høyt, så se det -HER- folkens!
Litt spennende også, som om hele norge blir varma opp! hehe, okei... overdrivelse? caare.


- google -

Gleder meg til å se hele bålet brenne! DEt blir artig det, så følg med  -HER- !!

- Idak

Ser du på dette "slinningbålet " ?

 • Dato: 25.jun.2010 Klokken: 22:08 Kommentarer: 2

Sunglassdoggie

Haha, følte for å legge det som overskrift, så la oss bare bli ferdige med Sunglassdoggie- bildene :- )
Hehe, good- looking.

Uansett, var det bare noe jeg kom på, og ikke det jeg skulle snakke om. Det er jo semmerferie, og vær dag tenker jeg "Det er litt rart at neste gang jeg skal på skolen, er på ungdomskolen"... Hehe, hvem tenker ikke det? Men det er jo noen der som ere eldre enn meg. Så jeg lurte hvordan første skolen dag på ny skole, var for deg? Og hvordan du trur det vil bli, om du begynner i år...

Men jeg må ikke bruke hele ferien min på å tenke på det! Men jeg trur jeg stoppe innlegget her, så jeg ikke kjeder dete i hjel med min kjedsomhet.. Haha, så morsomt!

Snakkes i morra! ♥

- Idak

Hvordan første skolen dag på ny skole, var for deg eller hvordan trur du det blir?
 • Dato: 24.jun.2010 Klokken: 22:46 Kommentarer: 4

Santhansbål

Snart skal jeg dra ned på borrestranda med Martine. Ble desverre ingen blogging i går, men jeg hadde det morsomt! Vi sov altså i telt, og vi var oppe.. lenge. Men vi drar nå, så vi snakkes senere!


haha - google.

- Idak

Skal du se santhansbål?
 • Dato: 23.jun.2010 Klokken: 19:30 Kommentarer: 6

Stikker til Martine!

Har funnet ut at jeg skal sove hos Martine idag, så vi snakkes i morra! Håper det blir fint vææær ♥
Natti!
- Idak

Håper du på fint vær i morra?
 • Dato: 21.jun.2010 Klokken: 21:19 Kommentarer: 4

De usaklige tingene.

Så, vi kommer til denne usaklige overskriften -- aner ikke hvorfor, men det var det som falt meg inn.
Nå sitter jeg her nymettet og nystappa! Haha.. jeg er mett etter deilig grillmat! Det er jo fullstendig digg.. og hvertfall når sommerværet er her! Lurer på om jeg snart skal dra på stranda! Men først må jeg finne en å dra med. Hehe, ikke alltid gøy når man er alene vell? Det er det jeg er nå, alone. Og aner faktisk ikke hva jeg skal, sååååe jeg trur jeg kansje vil lage en sminkevideo, men da blir det uten redigering, så vi får se hvordan det går.. Får youtube er jo helt teit i huet, så det går bare ann å ha 10 min i hver video.. Men jeg skal ikke være så kjip i dag, og for heller friste dere med disse søte bildene, jeg fant på weheartit!


Snakkes senere!  ; - ))

- Idak
 • Dato: 21.jun.2010 Klokken: 20:20 Kommentarer: 1

I am back, og har noen dårlig nyheter..

 kjære savnere av meg. Okei, akkurat det tulla jeg, og selvfølgelig har jeg tenkt på dere og bloggen!
Jeg har nooooen dårlige nyheter. Siden jeg er så heldig med; slått haken, knekt armen, kyket korsbåndet i kneet, forstua armen, skyvd inn tenna, brekt beinet, forstua beinet.. har jeg klarte det igjen! Yes da, jeg har skadet meg. Er innom sykehuset der, hvert år. Så jeg syns jeg fortjener et klippekort. Har ramla på sykkel, og var egentlig ganske heldig. Hjelmen var ikke på, og der skulle jeg sykle ut av undergangen, for siste gang. Da skjer det, oppover bakken er ner, og plutselig lå jeg på bakken. Jeg trur jeg besvimte eller no, og det er faktisk første gang jeg besvimer. Noen gutter jeg kjenner, var der, å så det. De så at je skulle sykle opp bakken, og begnte å trille neddover. Så jeg datt av, og slo hodet. Heldig hvis var det ikke hjernerystelse og brakk heller ikke armen. Men jeg fikk en kul, og armen er i  bandasje i 1 uke, eller 2..

Men uansett, har Ida kommet tilbake, og er klart for å starte å blogge igjen. Somerferien er her også, så jeg må ønske alle en kjempe god sommer!! Vg- lista var jo, stoor. Fikk sett bare 1 time av den, for resten av tiden brukte vi på sjukehuset i tønsberg. Hehe, men vi fikk shoppa litt i drøbak, og jeg fikk undertøy og en jakke,av mamma. Pappa har også vært på tur i danmark, og på båten er det en taw- free eller no. Der fikk jeg en øyenskygge palette, og ble kjempe fornøyd! Tusen takk mamma og pappa!

SENSAI.


- Idak

Whatcha think?
 • Dato: 20.jun.2010 Klokken: 23:22 Kommentarer: 1

Skoleblogger!

Heisann.. altså de som leser dette, da. Det er flere som er på skolen nå. Akkurat som det jeg gjør. Sitter å blogger her, og sitter med Anette, Helene og Karina : )) Så vi spiser potetgull og godis, og drikker en del brus. Etter på skal vi spille fotballkamp mot lærerne. Selvfølgelig skal jeg heia på 7'ende! Gogo, føler meg skikkelig kjedelig nå, så vi snakks etter på!- Idak

Hva gjør du akkurat nå?
 • Dato: 18.jun.2010 Klokken: 09:43 Kommentarer: 1

Sliten, sove og innkjøp!

VI starter med det første ordet! Jeg er syyke sliten nå, så snart blir de soving, da vi kommer over til det ordet. Og jeg tenkte jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte, ogsånt. Jeg kjøpte da en bikini over- og underdel, og en pakke med 4 neglelakker for 29.50. Resten gikk til Maat! Jeg sa jo til meg selv; Okei, Ida. Du må ikke bruke penger på mat! Guess what I did? Haha, kjøpe mat og en Shave Ice. Vell, vell. Ble også en del kaka spising på avslutingen til Ajna, og i morra har vi siste skoledag. Vi skal også spille fotball kamp mot lærerne. Det blir artig det, gjett hvem som skal vinne'a? 7'ende! Hehe, her skikkelig happy nå, jeg. Don't worry.. Be happy! Haha, lol. Dem spilte den istad på skolen. Men jeg skal slutte å bable opp øyna deres, så her er bildet fra stuffet jeg kjøpte!

Raawr, leopard... neidaa.


Må beklage for ingen video, men trudde ikke dagen skulle bli så stappa. Så det bli nok en etter helga, da sommerferien er her. Må si God sommer til alle sammen. Må dere ha en super fin sommerferie, hvor enn du skal!

- Idak

Hva syns du om det jeg kjøpte?

 • Dato: 17.jun.2010 Klokken: 21:51 Kommentarer: 3

Frustert Idaaaak!

Er så furstrert nå! For jeg skulle jo i byen med Karina og Cecilie. Men ingen av dem har jo mobil! Også prøvde jeg å ringe hjemmetelefonen dems. Og dem har dratt! Åååååå, jeg som ville bli med. Sorry for barnslig oppførsel, men jeg trenger ny Mascara! Måtte til og med, finne fram de gamle fra Topp blader ogsånt, ekke det ille nok'a?
Jaja, for nok bare leve med det, trukke jeg gidder å dra alene. Eller? hmmmm. Kansje jeg finner dem, kansje ikke. Ser får meg; " Ida på leting etter Karina og Cecilie i byen ".. Nok et lang ord. Såe, neeei. whooooooho. Ehm, ja. Prøver å ringe igjen. Kansje Ceci har mobil!


Bedre å ha et gammelt bilde, istedenfor google?!

- Idak

Blir du noen gang frustert over din nydelige mascara?
 • Dato: 17.jun.2010 Klokken: 12:36 Kommentarer: 3

Nørde det lange ordet.

Nå skal jeg nørde det lange ordet. Okei, jeg skal skrive det, men jeg bruker opp masseeee tid! Jeg skal nørde Super Mario Galaxy 3 Jeg syns, det var laaangt. Men egentlig ikke! Så ja, jeg nørder det resten av kvelden, så da snakkes vi i morra! Trur jeg kansje kommer med en video til dere da, så da må dere følge med. Vil gjerne ikke alge en video, uten grunn!


Haha, tæææær ^^ Ikke det at der bryr dere om det akkurat. Fant bare et bilde fra istad!

- Idak
Har du " det lange ordet " ?
 • Dato: 16.jun.2010 Klokken: 21:00 Kommentarer: 0

dongerijakker / olajakker - HOT OR NOT?

Hva syns dere om olajakkene? Jeg liker dem fult og helt, men liker dem kansje best som kort arma og litt over hoften. Og alle vet at det er kult som en fin sommer/vår jakke? ( Syns ihvertfall jeg ) Så jeg lurte på hva dere syns om disse jakkene.


Haha, morsomt bildeee. -- google

- Idak

Hva syns du om dongerijakker / olajakker?
 • Dato: 16.jun.2010 Klokken: 16:05 Kommentarer: 4

Ingen blogging i går.

Det ble ingen blogging i går, siden det var full fres på 7. klasse avslutingen. Den er forresten over nå, og det syns jeg er heeelt herlig! Vi fikk også delt ut en kopp med et dikt, helt til slutten av "premiere festen". Der dette sto på min kopp:

Ida

Ida er litt som blanda sykkertøy,
søtt, salt og syrlig, det er jo gøy.
Søt og grei og stille av og til.
Salt, stram og ordentlig og jobber som en vill.
Men syrlig er Ida også en og annen gang,
da gir hun blanke og syns dagen er for lang.

Haha..

Nå ser jeg ut som en oversminke dott etter to forestillinger. Men noe av det har gått, så jeg gidder ikke å ta det bort. Guttene derimot, tok det ut med en gang. Trur ikke de likte å ha fondation og leppestift på seg, eller hva?

Nå skal jeg straks dra til farmor og farfar og få tjene litt penger. Rundt klokka 6 tiden skal pappa ta med meg og Ajna på Mc'ern! Blir bra med litt fast-food! Hehe, trenger noe usunt, nå! Så vi snakkes etter på, kjære bloggere og lesere!

- Idak

Hva syns du om diktet jeg fikk?
Liker du å være litt usunn, iblant? • Dato: 16.jun.2010 Klokken: 13:17 Kommentarer: 0

BLOGGPAUSE!

Alt skjer nå, avslutningen, sommerferie, og på fredag drar jeg til Oslo sammen med mamma, for å se på Vg-lista. Etter det drar vi til Drøbak, mest sannsynlig til Tirsdag. Mamma kan ta seg fri en dag! Blogghumøret er kansje tilbake. Og da blir det sikkert, oversvømt med tekst og bilder! Overskriften er bare for å tiltrekke deg. Jeg fant ut at jeg ikke trengte det allikavell, for sånn skjedde når jeg skrev innlegget!

Jeg har jo ikke fortalt om hvordan Høyt og Lavt parken var! Så da kjører vi i vei!
Det var jo selvfølgelig, kjempe artig! Syns det var så morsomt der, og jeg har snakket med mamma, og sagt jeg vil dra dit igjen. Jeg fant noen bilder på Karina sin blogg, så jeg håper det er greit jeg stjele noen? Stikk gjerne innom bloggen!


Håvard, Karina, Helene og Bettum.


Stine og Cecilie ♥


Veldig mange folkm noen bada, også!
Haha, Adrian er den enste som følger med!


Meg, Håvard, Karina, Helene, Hanna, Cecilie og Bettum! :- ))


Veldig mange folk, preiker.

Mikael, Cecilie, Finsberg, Christian, Bettum, Helene, Emely og Maria!

Vilde og Stine. Håvard helt borterst der, også.

Her er lavvoene. Guttenes til venstre, jentenes til høyre!

Det var noen bilder etter turen, og husk og stikk innom bloggen til Karina .. Heer. For jeg har stjelt bilder. Straks skal ejg kjøpe kamera, hoper på det om 2 uker eller no : ))

- Idak
Hva syns du om bildene?

 • Dato: 14.jun.2010 Klokken: 19:09 Kommentarer: 1

Døgning og pastasalat!

I går var jeg jo på klassetur! Det var kjempe artig, og syns det var morsomt i Høyt og Lavt parken. Annbefales som er fin sommertur med familien! Selvom høyde er noe man må kunne, er det morsomt. Jeg var bittelitt redd, men klarte å manne meg opp! ( Yeeah ) :- ))

Etterhvert dro vi nedenfor Borrestranda, og sov i lavo. Var lenge oppe en del, for å si det sånn. Og da lanner vi på overskrifta! Yes, døgning. Jeg klarte meg til 9, men la med igjen nå jeg kom i den nydelig senga mi <3 Så jeg har faktsik klart å døgne! + 1 time, hehe. Og jeg kanke tro at de voksne faktsik klarte å sove! Serriøst, vi bråkte som to katter i eeeeen; Catfight! Haha, okda. Men vi hadde det artig der, hvertfall jeg.

Så nå har jeg fått meg en varmdusj, sovet litt * Hihi *, og sutta på en kjærlighet. Denne gangen ble det en sånn Spinn ting. Dårlig til og forklare...
Jeg har også akkkurat spist en deilig pastasalat.... For noen rare ord jeg bruker, det høres jo helt  galt ut. Uansett var den kjempe god, så jeg skal være snill og friste dere litt med noen bilder!


Namnam <3
Bikja tigger, jaaa.


Også bruus da. Helgen er jo tross alt ikke over enda!

- Idak
Hva har du gjort i helgen?
 

 • Dato: 13.jun.2010 Klokken: 17:36 Kommentarer: 1

DRAR SNART!

Straks drar jeg til Høyt og Lavt park i Svarstad. Så vi snakkes ikke før i morgen! Forteller mer om det senere : ) Ha en fin helg, super søte ♥

- Idak

Har du vært i Høyt og Lavt parken?

 • Dato: 12.jun.2010 Klokken: 08:51 Kommentarer: 1

Bursdag!

Straks drar jeg til Cecilie sin bursdag ♥ Det er padtaste party, så det er bare å finne de styggeste antrekka! Så nå ser jeg ikke ut, har tatt et pels skjerf rundt magen og en stripete tigsht med skjørt! Haha, ser ut som en stygg liten unge.
Jeg får se om jeg kansje får tatt noen bilder med mobilen min.. Har ikke kamera!

Snakkes!

( Sorry, ha ikke bilde nå, så det må bli et random. )- Idak
Har du vært i badtaste party før?
 • Dato: 11.jun.2010 Klokken: 18:24 Kommentarer: 0

Natta lesere<3

Pappa nørder Super-mario, så jeg skal nørde øyna mine, altså se på! Så da blir det ikke mer blogging i dag! Så da må jeg si natta til dere, søte små♥ Må dere sove godt! : ))


Så skjønn! Random bilde - Google


- Idak

Sov godt! ♥

 

 • Dato: 10.jun.2010 Klokken: 21:41 Kommentarer: 2

Sommerkjoler

Nå har jeg trilla litt inn på Google og har funnet noen søte sommerkjoler! Syns alle er kjempe søte, men kan ikke velge ut en. Hvilke sommerkjole syns du er finest?

 

 

 


 

 


 

 


- Idak

Hvilke kjole likte du best?

 • Dato: 10.jun.2010 Klokken: 15:31 Kommentarer: 1

Kjærlighet!

Pappa kom akkurat inn med en diger kjærlighet til meg! Naboen selger sånne eller noe, og fikk vi noen : )) Så da fikk jeg er hjerte-kjærlighet!

 Naaam<3

 

- Idak

Liker du kjærlighet?

 

 

 

 • Dato: 10.jun.2010 Klokken: 12:25 Kommentarer: 2

Tidlig oppe!

Jeg stod faktisk opp klokka 9 i dag! Ganske tidlig, ettersom jeg la meg klokka halv 12 i går kveld. Har nå fått fikset med, spist is og tatt noen bilder da : ) Glemte det ikke denne ganger. For noen ganger skriver jeg et innlegg, og midt i innlegget tar jeg bildet, og legger det inn. Og ta det med ro, snart skal jeg kjøpe nytt kamera, så da får dere flere bilder hverdag!


Outfit --- Skjorts - Bikbok, Topp - anerikke.. gammel, Flisgenser . gsport ellerno.. Den er også gammel. - Idak

Har du sovet godt?

 

 • Dato: 10.jun.2010 Klokken: 11:00 Kommentarer: 0

Stine kom!

Isat ringte telefonen, det var Stine! O hun kom bort til meg da : ) Vi børda kort, spratt ball og så på en film. Ehm, lill frøken norge. Den er så rå, og vi fikk latterkrampe når hun lille jenta, Lotte, som var i skjokk og ringte faren sin og sa; "Kristin vil suge ut alt fettet mitt!" Haha, lool. Så det var da dagens lættis.

Før dette var jeg med mamma på butikken. Da fikk jeg jordbærmelk og bollar! haha, morsomt å si "Bollar" istedenfor "Boller" ! Hehe, jeg har fårlig humor. Uansett faller kvelden på plass, og Ida venter på en fridag til! Tenk, det er bare 2 dager igjen, en helg og 5 skoledager til, så er det sommerferie! Gud, jeg burde blogge om noe annet,syns jeg. Men uansett er det ikke lenge siden!
Oi! Zooma jeg?

- Idak

Gleder du deg til sommerferien?
 • Dato: 09.jun.2010 Klokken: 22:47 Kommentarer: 0

Streiken er over!

Da er streiken over, men enda tar det tid for de vaskedamene å vaske HELE skolen, så v har fri imorra ♥
Kjempe kult, bortsett fra at vi har mye øving til avslutningen, menmnen vi får nok bare jobbe for harde livet på fredag.
Sooooo, blir nok ltt slappings da, å, ikkesant?

Har fått dusjet og pakket aaaalt tøyet mitt<33 Så nå skal jeg nok få ryddet litt, + at bikja mi er så gammal at hun tisse i senga mi for f**n! Kan si at jeg ble litt irritert da, men sånn er det på gamle bikjer, da vell. Føler på en måte at jeg preiker litt sånn random nå, sååååeeee. Snakkas!
heh.

- Idak
Har du fri imorra?
 • Dato: 09.jun.2010 Klokken: 15:53 Kommentarer: 3

Rotekoppen!

Sitter og slapper av forran tven, nå. Og er døds trøtt, vet ikke hvorfor altså. Trur jeg skal hoppe i dusjen straks, og kansje pakke litt tøy som ser ut som søppel! Jeg mener det, har sinnsykt mye å pakke!


heh, jaaa.

Ble et ganske lite innlegg, sorry for det. Men jeg få nok hoppe i dusjen, og skal virkelig prøve å blogge mer idag, alt har senket deg nå, unnskyld, unnskyld, unnskyyld! Må beklage mye! Men vi snakkes etter på! ♥

- Idak

Syns du jeg har blogget dårlig i det siste?

 • Dato: 09.jun.2010 Klokken: 12:54 Kommentarer: 2

Skinnjakker - Hot or not?

Da tenkte jeg at jeg skulle ha en Hot or not. Føler liksom at det er stund siden, selvom jeg ikke trur det! haha, trur ikke jeg tenker så bra, nå. Men jeg syns disse er litt tøffe jeg, også litt på moten, eller hva? Hva er din mening?- Idak

SKINNJAKKER - HOT OR NOT?
 • Dato: 08.jun.2010 Klokken: 21:22 Kommentarer: 0

Sølvgruve tur og Mario!

Nå sitter jeg å slapper av forran tven. Er sliten nå, så jeg trur det blir en litt tidlig kveld. Det gjør heller ingen ting, siden i morra har vi fri, pga. streiken.

Det var artig i gruvene men egentlig ikke så sinnsykt spennende. Det mest spennende var vell å sitte på toget inn, pga. alt støyen så vi beynte å synge Knutsen og Ludvigsen sanger inni det tranget stedet, hehe... Kaaansje kommer kongen, hit til middag nå idag!!
Det var 8 stykker, skvist inni en liten sånn tralle ditt. Buss turen hjemover ente jeg sammen med Vilde jenta, som altid for med skikkelig hyper. Sånn hekt seriøst. Fikk jo latterkrampe, spesielt med den humørringen til Malin, som noen gutter satt fast fingern i! Haha, lol jeg måtte hjelpe de. Også lagde jeg en type omvisning til dere om hvordan det var å sitte med de nærme der, haha. Men pcen min er klikk, så får nok vente en annen gang!
Men dere for se noen bilder da! : )


Vilde ville ikke være med!ehhm, alle folke opp ned! True jeg roterte feil vei.det samme på trærna!

- Idak
Har du fri i morgen?
 • Dato: 08.jun.2010 Klokken: 20:58 Kommentarer: 1

Den nye 8'endeklasse eleven.

Det er meg det. 8A. Hehe, det fikk vi da vite i dag, ble også glad for å komme i samme klasse som Stine!
VI fikk desverre ikke vite hvilket språk vi får, men ettersom jeg valgte fransk på første og spansk på andre, får jeg nok mest sannsynlig fransk!

Idag har jeg ikke gjort så veldig mye, egentlig. har da rota gjennom det nye toppbladet og klipper gresset. I morra skal jeg på kongsbergtur med klassen. Ned, under det kalde fjellet med sølvgruver. Blir spennende og artig, det!
Må også beklage for lite blogging for tiden, men er ikke så mye i blogg humør. Men jeg lover å blir bedre! Blir nok kansje det når skolen er over, og sommern har kommer!


Dette skal nok bli spenende!

- Idak

Har du vært i sølvgruvene i Kongsberg?
 • Dato: 07.jun.2010 Klokken: 20:14 Kommentarer: 4

Natta ! : )Nå trur jeg hopper i seng snart. Bra å legge seg tidlig, etter en helg. Så alle må ha en fin kveld videre!
Vi må også håpe på fint vær i morra, med sol!

Natta ♥


- Idak
Sov godt : )
 • Dato: 06.jun.2010 Klokken: 21:20 Kommentarer: 3

Hjemme igjen og 10000000 bilder!

Da ert jeg hjemme fra Drøbak. Kom egentlig mye tidligere hjem, men jeg var også litt med Malin istad! Vi dro da på stranda og badet i stoor vind, og masseeee bølger! Hehe.

Uansett, har helgen vært koselig med masse soling, godis og grilling på lørdagen! Gleder meg til sommern da vi kan være der litt lengere der. Kansje en uke eller 2. Også skal vi kansje på VG-lista,  masse shopping og tusenfryd! og selvfølgelig bading og grilling! Gleder meg sykt mye til dette. Men np skal jeg heller vise noen bilder fra helgen!

I morra gleder jeg meg, for da skal vi besøke ungdomsskolen og da får ejg vite hva jeg kommer opp i, og hvem jeg kommer i klasse med : ) !

Men må gå nå, skal spise en deilig hjemmelagd pølsepizza!

- Idak
Hva har du gjort i helgen?
 • Dato: 06.jun.2010 Klokken: 20:12 Kommentarer: 4

DRAR SNART

Om ikke så lenge drar jeg til drøbak! Da blir det en liten "helge-kos" med familien. Får også kjenne på vannet der nede, og ettersom jeg har badet i år flere ganger, håper jeg på at det går bra!

Blir ingen bilder, drar straks. Men når jeg kommer hjem blir det masse bilder! For vi skal selvfølgelig ta bilder, ofc!

Ha en niiiiceeee helg!
- Idak
 • Dato: 04.jun.2010 Klokken: 13:35 Kommentarer: 2

Missbruk av mashmellows og Twilight; Ecplise

For det første, med mashmellowsene, er at jeg har gomlet på dem. Ikke stekt råe, trur jeg skal kjøpe meg en pakke med de. En eller annen gang. Litt som avhengighet, men jeg trur ikke man kan død av det, kansje død av feithet, men jeg trur ikke det.

Når man først får billetene til Eclipse ser man selvfølgelig en ulempe. Hvertfall når det er pappa som henter dem. Det er da 15 årsgrense, og den er der midlertidlig. Det kan hende den blir satt ned eller no, det er bare no vi får håpe på. Ellers, for vi bare ta med en voksen eller bruke høyehæler så man ser høyere ut! Vi får nok bare se hva som skjer.

Blir også litt forvirring på mandag, siden skolen går kansje streik, Pga. vaskedamene! Det er jo bra at vi får fri, men en ulempe er at den dagen, akkurat den dagen skal vi på besøk til Borre u. Og dagen etter er det jo kongsberg tur, i søvgruvene eller no. Noe jeg faktisk hadde gledet med til! Så det blir ekstremt dumt, det da. Men vi får bare se fram, og håpe på det beste!

Mye som er ulemper idag, bortsett fra at jeg har vært i byen med Hanna. Bare gjett hva jeg har kjøpt, men de som har fulgt litt med på bloggen i det siste, har nok kansje en liten misstanke. Men om du ikke, skal jeg si det til dere. Det er da sommersko! trengte noen åpne denne ganger, så det ble et parr på økonomisko, for 300! Dem har ikke så sinnsykt mange sko der, men billig er det! Og eurosko, er litt større, men ekstremt dyrt! Og jeg liker billig saker.I morra drar jeg til Drøbak med familien. Så vi kommer nok til å ta med kamera. Blogging blir det kansje også, men dere for klare dere uten, eller med gamle bilder.

- Idak
Hva syns du om de nye skoene mine?
 • Dato: 03.jun.2010 Klokken: 20:25 Kommentarer: 4

Lite blogging + hyttetur til fredag.

Sotty for at jeg ikke har fått blogget så mye, i det siste. Men det har jo være mye ut og inn, og man får ikke så mye blogglyst når sola skinner utafor vinduet. Men skal nok forbedre med etterhvert.  Til fredag skal jeg dra på hytta med familien. Det er på em måte en sommer hytte, vi låner av familien til mamma. Så der skal vi kose oss denne helgen!
Det som er litt dumt der, er at hvis du skal gå ned å bade på stranda, må du går skikkelig laaaangt ned. Bakken som ligger der, er enormt stooor! Værre oppover, kunne like så gått vært rulletrapp eller skiheis der, haha!

Istad fikk jeg vite at Hanna Sofie, Vilde og med skal dra å se Eclipse i horten, på premieren. Endelig går den ikke sent, sent på natta! Den går rundt halv 7 så vi hadde flaks! Og det er bare 28 dager igjen! Hehe, I'm a wierdo! Den går da #0. Juni!

( Ingen bilder siden blogg.no er F***a!! Kommer senere! )

- Skal du se eclipse på premieren?
- Idak

 • Dato: 02.jun.2010 Klokken: 21:49 Kommentarer: 1

Hot or not - solhatt?

Alle vet hva Vanessa Hudgens liker? Det er solhatt. Eller jeg kaller det, det. Men nesten hele tiden jeg ser på en sånn "nyhet" på msn greia, med Vanessa på, går hun med solhatt. Med mindre det er på kvelden på noe sånn awards ting tang, dere skjønner?

Jeg liker dem kansje litt, men kunne ikke gått med dem selv, men hva syns du!?

Vanessa passer dem da, så absolutt!


Bare et eksempel.     - google -

- Idak

Hva syns du om sånne /solhatter//Solsikkehatter ?
- Skjekk ut - DETTE STEDET!
 • Dato: 02.jun.2010 Klokken: 15:49 Kommentarer: 1

Sommer tips!

Jeg tenkte jeg kunne gi noen få sommer tips, her nå. Så her er det da noen tips!
Ikke sinnsykt bra'e, men uansett.

- Smør deg timesvis, for å ikke bli solbrent.

- Om du blir solbrent, smør deg inn med noesolbrnt- krem ( Husket ikke navn ) eller en god fuktighetskrem. Man blir fort tørr. Ikke følg kjerring tips, som regel.

- Du må heller ikke klø deg mye der, for man kan flasse en del når man blir solbrent, og det er ikke bra for huden.

- Om du aldri har gjort det før, så burde du hvertfall ikke prøve det i stekende sol. Nå snakker jeg om sololje. Man blir fort brun av det, men man kan fort bli solbrent også. Kan være skadelig for sensetive huder.

 - Hold deg også mye i skyggen, om du er solbrent.

- Om du er veldig hvit, burde du ikke legge deg rett ned på stranda uten solkrem, de bleke blir fortere solbrent enn de som er litt brunere.

- Jeg annbefaller heller selvbruning eller solarium for de i starten.

- Ikke blek håret ditt med blekingsmiddel, husk at sola gjør fort jobben for deg!

- Ta deg gjerne en kald dusj, det er ikke bra for huden om den blir for varm og svett. Deilig om du er solbrent også!

- Saltvann gjør kansje skade i hårer ditt, så det skader ikke å ta en hårkur i blant.

 Det var da noen. Håper det hjalp til noen, og dere syns de var fine tips!

Det blir nok en del blogging i morra, trur ikke jeg skal på stranda da ;  )
- Idak

Hva syns du om tipsene?

 • Dato: 01.jun.2010 Klokken: 20:10 Kommentarer: 3

Grille, grille, grille.. grille!

Haha, hørt Rema 1000 reklamen. Den eier. Som regel skriver folk at noen reklamer kan være forferdelige kjedelige, som; sminke reklamer, betakaroten reklamer! uff, eller sånne " Hvordan få bikini kroppen?" - reklamer. Men sånne morsommen reklamer som; sørlandskrips reklamen, Ta en potet, ta gjerne 4, ta 8, ta alle! osv. Eller den norvegia reklamen.... Eh? Puberteten? Det er lite teit å si'a! Haha, den eier.
 
Hehe.

Men det ar jo egentlig ikke det jeg skulle si. Jeg skal da selvfølgelig grille idag. Hete varme, strand bading og everything! Blir jo digg, det er på en sånn dag som dette, man kan se at sommern kommer! Vannet var mye varmere idag, men det blåste litt, så det var så mange som kom å gikk. Hehe, selvfølgelig var jeg den som kom først, og gikk sist, rart eller? Jeg syns vannet var digg!

Men jeg skal da snart dra å spise, selv om det er en stunn til. For skjekke det "nye" på nettet da, snakkes!

- Idak

Har du badet i dag?
-- stikk innom -- HEER
 • Dato: 01.jun.2010 Klokken: 18:30 Kommentarer: 2

Dette er meg

Image and video hosting by TinyPic">

Hei, jeg er en jente på snart 13 år, som har laget meg en blogg. Jeg har ikke tenkt stort på topplisteplasser og slikt, men ville jo selvfølgelig blitt glad om det noen gang hadde skjedd. Ellers av fritiden min, bruker jeg mest tid med venner. Går ikke på noe sport eller hobby fortiden heller, men jeg håper du titter innom bloggen min en gang til! God sommer<3

Kategorier